Instagram: Tαυτόχρονη δημοσίευση σε διαφορετικούς λογαριασμούς από σήμερα

instagram, Instagram: Tαυτόχρονη δημοσίευση σε διαφορετικούς λογαριασμούς από σήμερα
Το Instagram παρουσιάζει σήμερα ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες που διαχειρίζονται πολλούς λογαριασμούς να δημοσιεύουν σε όλους ταυτόχρονα, το ίδιο περιέχομενο.
Προηγουμένως, οι χρήστες ήταν υποχρεωμένοι είτε να εναλλάσονται μεταξύ των λογαριασμών τους για να επαναδημοσιεύσουν είτε να χρησιμοποιούν καποια εφαρμογή τρίτων. Μόλις πριν από τέσσερις μήνες, το Instagram αρνήθηκε ότι θα σχεδιάσει οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας “regramming”. Η ενημερωμένη έκδοση, η οποία επί του παρόντος χρησιμοποιείται μόνο από χρήστες του iOS, θα βοηθήσει τις εταιρείες, τους “influencers” και οποιονδήποτε άλλον να διαχειρίζεται πολλoύς λογαριασμούς ταυτόχρονα να απλοποιήσει τη διανομή περιεχομένου του σε διάφορες αγορές.
instagram, Instagram: Tαυτόχρονη δημοσίευση σε διαφορετικούς λογαριασμούς από σήμερα
Δυστυχώς, όπως επισημαίνει το TechCrunch, η αλλαγή θα μπορούσε να προκαλέσει μια στροφή προς γενικότερες μαζικές δημοσιεύσεις, ενώ οι εταιρείες ενδεχομένως επιλέξουν την εύκολη διαδρομή, μοιράζοντας -χωρίς δεύτερη σκέψη- το ίδιο περιεχόμενο σε όλες τις τροφοδοσίες για μέγιστη έκθεση.
Το Instagram έκανε πρόσφατα πολλές αλλαγές. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η εταιρεία ξεκίνησε μια νέα σχεδίαση προφίλ που υπόσχεται να κάνει την εφαρμογή “πιο εύκολη και καθαρότερη κατά την χρήση της“. Μετά από αυτό, η εταιρεία ενημέρωσε στα κρυφά την εφαρμογή της, η οποία απέσυρε τη βελτιστοποίηση για το iPhone XS Max.
Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς το παρόν, για το πότε αναμένεται το νέο αυτό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Instagram να εφαρμοστεί και στις συσκευές Android, αν και είναι πολύ ασφαλές να φανταστεί κανείς ότι η εφαρμογή του θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet Instagram

To Instagram δοκιμάζει το Flipside για ένα πιο ιδιωτικό προφίλ

Το Instagram εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Flipside” που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δευτερεύον προφίλ.