Οι 4 πιο κλασσικοί τύποι των ιντερνετικών ραντεβού

Η Logitech θέλοντας να βοηθήσει όλους όσους περιπλανώνται στους λαβυρίνθους των dating sites (τώρα μάλιστα που πλησιάζει και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου) δημιούργησε έναν οδηγό με τους 4 πιο αναγνωρίσιμους τύπους χρηστών για να δούμε μήπως και εμείς ταυτιζόμαστε με κάποιον από αυτούς τους κλασικούς ορισμούς. Αν έχετε να προσθέσετε και εσείς κάποια κατηγορία, σύμφωνα με την εμπειρία σας(!), θα ήθελα να τη διαβάσω. Αλήθεια, εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

, Οι 4 πιο κλασσικοί τύποι των ιντερνετικών ραντεβού

O Μεθοδικός Εραστής
Οι τύποι αυτοί είναι πάνω από όλα μεθοδικοί. Περνάνε ατελείωτες ώρες μέσα σε dating sites μελετώντας προσεκτικά τα προφίλ των άλλων χρηστών, πριν στοχεύσουν κάποιον. Όταν βγουν για ραντεβού το εννοούν και είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί στην προετοιμασία τους. Δυστυχώς για τους ίδιους, απογοητεύονται πολύ συχνά από την επιλογή τους, που τις περισσότερες φορές θα είναι άλλος ένας κλασικός τύπος, ο «Παθολογικός Ψεύτης».

Ο Παθολογικός Ψεύτης
Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που θα φτάσουν σε εξωφρενικά σημεία για να παραπλανήσουν όλους τους άλλους σχετικά με τον εαυτό τους. Θα πουν ψέματα για την εξωτερική τους εμφάνιση, μέχρι και για την καριέρα τους και την ζωή τους, ώστε να προσελκύσουν τους πιο δημοφιλείς χρήστες ενός dating site. Το αποτέλεσμα είναι ότι όποιος βγει ραντεβού μαζί τους θα απογοητευτεί στα σίγουρα. Η συγκεκριμένη ομάδα πρέπει να αποφεύγει όσους χρησιμοποιούν webcams για την επικοινωνία τους, καθώς σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τις προσεκτικά ρετουσαρισμένες φωτό που συνήθως στέλνουν.

Ο Αθεράπευτα Αισιόδοξος
Είναι τόσο αισιόδοξοι που μετά από κάθε αποτυχημένο ραντεβού θα επιστρέψουν στο κυνήγι με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, ελπίζοντας ότι ο επόμενος θα είναι και ο «Μοναδικός». Η ομάδα αυτή καλό είναι να μην πέσει στα δίχτυα ενός «Κυνηγού του Πάθους».

Ο Κυνηγός του Πάθους
Είναι ακριβώς το αντίθετο από τον Μεθοδικό Εραστή. Δεν είναι επιλεκτικοί στο κυνήγι τους και θα αποδεχθούν κάθε πρόταση για ραντεβού. Ακόμη κι αν απέναντι τους βρουν ένα Παθολογικό Ψεύτη, δεν θα πτοηθούν. Για αυτούς ένα ραντεβού είναι πάντα σημαντικό!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.