Οι διαφημίσεις του Facebook 1790% πιο κερδοφόρες στο iOS παρά στο Android

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα από την εταιρεία Nanigans, ειδικοί στην έρευνα αγοράς και στις διαφημιστικές πλατφόρμες, όσοι διαφημίζονται μέσα στο Facebook έχουν 1790% περισσότερο κέρδος από τις διαφημίσεις που αναρτώνται στο iOS σε σύγκριση με αυτές στο Android. Η έρευνα αυτή κατέγραψε πάνω απο 200 δισεκατομμύρια διαφημίσεις μέσα στο Facebook και αποκάλυψε πως το κόστος διαφήμισεις στο Android είναι μεγαλύτερο από τα έσοδα των διαφημίσεων αυτών.

Σε ένα άλλο σημείο της έρευνας αναφέρεται πως το ώφελος της επένδυσης των εμπόρων λιανικής μέσω της διαφήμισης στο Facebook, απέδωσε 162% περισσότερα χρήματα από αυτά που επενδύθηκαν στις διαφημίσεις ενώ στο Android απέδωσε 10% λιγότερα χρήματα από το κόστος των ίδιων διαφημίσεων. Πραγματικά αξιοσημείωτα αποτελέσματα μιας και το Facebook έχει βαθύτερη ενσωμάτωση στο Android παίρνοντας για παράδειγμα το Facebook Home launcher που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους.

iOS Facebook, Οι διαφημίσεις του Facebook 1790% πιο κερδοφόρες στο iOS παρά στο Android

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

+ βάλε ότι ένα τεράστιο ποσοστό του κόσμου κάνει root μόνο και μονο για να βάλει adfree
αντίο διαφιμισεις από fb και οπού αλλού

jonjon

Darth δεν υπάρχουν; Και σε παράλληλα AppStore να κατεβάσεις adblocker χωρίς root.

Giorgos

Εμ εαν οι χτηστες του iphone δεν ηταν πιο επιρρεπεις στις διαδημισεις, δε θα ειχαν iphone ετσι και αλλιως… Αστειακι…

patikas14

Ναι ρε φίλε giorgo.. Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Δεν έχω τπτ άλλο να πω, παρά να συμφωνήσω!

nick123

με λίγα λόγια, μπήκαν στα γίδια στο μαντρί !!!

απο ένα αντι apple και αντι facebook.

Σιγά μήν αφήσει η google και το google+ εχθρούς να αλονίζουν σε ξένο αχυρώνα.

και πολύ κράτησε αυτό το F βιβλίο. πραγματικά δέν το περίμενα.

ίδη το facebook έρχετε δέυτερο σε χρήστες βάση στατιστικών (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ)

Είμαι χρήστης του google+ και του android απο τις πρώτες μέρες που βγήκαν στην φόρα και τα 2.

Θεωρώ ότι άν πραγματικά εκμεταλευτείς τα εργαλεία που σου δίνει η Google μέσα στο android ΤΣΑΜΠΑ είτε είναι Gmail, Google+, Google Search, Picasa album, Google play, Google Drive, Google Maps, Goolge Places και πολά άλλα εργαλεία τους δέν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με το F βιβλίο μέσα απο ένα android κινητό.
Ελπίζω στο μέλον χρήστες του Android να καταλάβουν τι συσκευή κρατάνε στα χέρια τους και τι δηνατότητες έχουν και τα ξανα λέμε…..

Darth

@jonjon χωρίς root κανένα adblock δεν μπορ ει να επεξεργασει το host file ετσι θα έχει περιορισμούς ετσι παλι θα τρως διαφιμισεις (υπάρχει και τρόπος τύπου Local proxy αλλά δεν είναι ούτε αποτελεσματικώς ούτε σωστός καθώς δεν μπορεί να κόψει διαφιμισεις παντού + τρώει μπόλικη μπαταρια) δεν ξέρω για άλλο store το adfree έχει στο επίσημο του site https://adfree.bigtincan.com/adfree.apk όπα όπα τώρα ξαναδιάβασα καλύτερα το μήνυμά σου? κάτσε νομίζεις ότι για να κατεβασο από αλλού εφαρμογή χρειάζομαι root η κάτι άλλο? από οπού παιρνεις το apk θες απο store? απο το pc? από όπου γουστάρεις παίρνεις το apk αρχείο και το κάνεις απλα instal πατώντας πανό του σε ένα file explorer root χρειάζεται ιδια η εφαρμογή για να μπλοκάρει σοστα της διαφιμισεις (κανει προσθήκη στο host file dns loopbacks για διευθύνσεις που έχουν σχέση με διαφιμισεις @Giorgos ναι και αυτο παίζει σε έναν βαθμό που λες ένα μεγάλο ποσοστό χριστών του iphone (όχι ολοι προς θεού) είναι αρκετά επιρρεπείς στο ότι τους πουν “μεγάλοι και διάσημου” κατά την γνώμη τους @nick123 τα ιδια @@ ειναι και google + και fb και όλα τους όλα τους μαζεύουν δεδομένα των χριστών και τα πουλάνε η τα χρησιμοποιούν για το όφελος τους +… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.