Acrylic’s Times, Τα RSS Feed στη δική σου ηλεκτρονική εφημερίδα

Ξεκινάς το πρωϊ σου και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πιεις με ηρεμία το καφέ σου και να διαβάσεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν. Ξεφυλλίζεις την εφημερίδα σου, βρίσκεις κανά δυο θέματα να σου αρέσουν, ύστερα πελαγώνεις από τις διάσπαρτες ενημερώσεις από τα RSS Feeds σου και το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις χρόνο. Μήπως κάποιος θα έπρεπε να εκδίδει μια εφημερίδα στα δικά σου ενδιαφέροντα;

Ποιος όμως θα το έκανε αυτό καλύτερα από εσένα;;;

, Acrylic’s Times, Τα RSS Feed στη δική σου ηλεκτρονική εφημερίδαΗ ηλεκτρονική σου εφημερίδα λέγεται Times, εκδότης είναι η Acrylic και αρχισυντάκτης εσύ!!! Την επιμέλεια έχει το Times Software (https://www.acrylicapps.com/times/) και η θεματολογία της ορίζεται από τις ειδήσεις των RSS Feeds που έχεις διαλέξει, όλες συγκεντρωμένες και παρουσιασμένες με βάση το layout μιας κανονικής εφημερίδας, με top headlines, φωτογραφίες, άρθρα και ηλεκτρονικές σελίδες!

Η δυνατότητα να έχεις όλες τις ειδήσεις συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, ανεξαρτήτως πηγής, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις το web browser για να τις διαβάσεις αλλά και η προβολή και η κατηγοριοποίηση τους όπως ακριβώς εσύ τις θέλεις καθιστά αυτό το application ως must absolutely have για το Mac υπολογιστή σου και την πολυάσχολη ζωή σου!;; Οι φωτογραφίες, οι έντονοι τίτλοι και η ταξινόμηση διευκολύνουν το γρήγορο “ξεφύλλισμα” της εφημερίδας, ενώ κάθε φορά που κάνεις κλικ στην είδηση που σε ενδιαφέρει, ολόκληρο το άρθρο θα εμφανίζεται για ανάγνωση! Ακόμα, αν κάτι σου τράβηξε την προσοχή αλλά δεν προλαβαίνεις να το διαβάσεις εκείνη την ώρα μην στεναχωριέσαι, απλά κάντο drag and drop στο προσωπικό σου ράφι για να αποθηκεύσεις οτιδήποτε χρήσιμο για μελλοντική αναφορά, δημιουργώντας ακόμα και στοίβες με τα αγαπημένα σου άρθρα!

Και επειδή είμαι σίγουρη πως τα καλύτερα νέα θέλεις να τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου, στους οποίους καυχιέσαι για τις γνώσεις σου, το Times σου επιτρέπει να τα διαδόσεις γρήγορα με email ή μέσω του Facebook account σου!

So, what’s happening in the world today??

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioanniskar

Πολύ καλή εφαρμογή αλλά όχι και $30 ρε παιδιά. Και μετά σου λένε γιατί γινόμαστε πειρατές!

varonos

nice idea thought

gorgonitsa

ε εντάξει δεν είναι και πολύ ακριβό, αλλά ούτε βέβαια και φτηνό..είναι μια καλή- μέτρια τιμή για ένα τέτοιο software και αν σκεφτεί κανείς την χρησιμότητά του! Και εγώ ίσως να ήμουν πιο ικανοποιημένη αν η τιμή ήταν 20$! Ελπίζω αν κάποτε βγει και νέα έκδοση Times 2.0 να μην τη πουλάνε 50$!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Σαν καταναλωτής πιστεύω πολύ στην φιλοσοφία του shareware και του donation.
Στην πρώτη περίπτωση δοκιμάζεις το λογισμικό και αν σου αρέσει αναγκαστικά το αγοράζεις, στη δεύτερη περίπτωση, αν μείνεις ευχαριστημένος από το πρόγραμμα καταθέτεις ένα συμβολικό ποσό.

ioanniskar

Τέσπα. Έχω βρει το cr@@@k. Όποιος δεν θέλει να πληρώσει ας μου πει αν το θέλει…Και γω αγοράζω λογισμικό αλλά κάτι πιο χρήσιμο…π.χ. ΜacOS X…

varonos

ioanniskar, gia steile *************

Κώστας Βλαχάκης

@ioanniskar & varonos: Διαβάστε τους όρους χρήσης:
https://www.techblog.gr/disclaimer/

Απαγορεύεται οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

varonos

respect

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]