StatCounter, Η χρήση του Internet από φορητές συσκευές αυξάνεται έναντι των υπολογιστών

Σύμφωνα με τη StatCounter, το 2013 η πρόσβαση στο Internet από κινητές συσκευές ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από το 20% και πιο συγκεκριμένα έφτασε το 21.6%. Τη μερίδα του λέοντος, όσο αφορά στην πρόσβαση στο Internet, κατέχουν όπως ήταν φυσικό οι επιτραπέζιοι και φορητοί υπολογιστές.

Μόλις σε ένα έτος, η χρήση του Internet από κινητές συσκευές ανέβηκε κατά 53%, καθώς τον Ιανουάριο του 2013, η πρόσβαση στον Ιστό από κινητές συσκευές αντιστοιχούσε σε μόλις 10.1%.

Φυσικά, η πρόσβαση στο Internet για επαγγελματικούς λόγους αναμένεται να συνεχίσει να πραγματοποιείται ως επί το πλείστον από επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, αλλά όσο αφορά στις απλές δυνατότητες επικοινωνίας και στο “ελαφρύ” browsing, τα tablet φαίνεται πως αντικαθιστούν τους υπολογιστές στις προτιμήσεις των χρηστών.

Internet Φορητές συσκευές, StatCounter, Η χρήση του Internet από φορητές συσκευές αυξάνεται έναντι των υπολογιστών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Καλυτερα, οσο πιο μικρες αναλυσεις η opera style browsers χρησιμοποιουνται τοσο λιγοτερη πληροφορια να παει περα δωθε να αφηνει και bandwith για πιο απαιτητικα πραγματα στο pc.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.