Το Netflix μιλάει ελληνικά και οι τιμές είναι σε ευρώ

Netflix ελληνικό μενού, Το Netflix μιλάει ελληνικά και οι τιμές είναι σε ευρώ

Το Netflix μιλάει από σήμερα ελληνικά και στο μενού οι τιμές θα εμφανίζονται σε ευρώ. Εκτός από την προσαρμογή της γλώσσας στα eλληνικά, τα μέλη θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές σειρές και ταινίες σε Ultra HD, 4K και HDR.

Ανάμεσα στις επερχόμενες Netflix originals ταινίες, συγκαταλέγεται και το πολυαναμενόμενο Bright , με πρωταγωνιστές τους Will Smith και Joel Edgerton. Όσον αφορά τις πρωτότυπες σειρές, είναι διαθέσιμα βραβευμένα προγράμματα του Netflix όπως το Stranger Things, Orange is the New Black, House of Cards και The Crown; και παγκόσμια φαινόμενα όπως τα 13 Reasons Why και Narcos.

Η υπηρεσία προσφέρει επίσης κλασσικές Αμερικάνικες σειρές όπως : Better Call Saul, Designated Survivor, Star Trek, Suits, The Flash, Dexter, Peaky Blinders, Pretty Little Liars, Breaking Bad, Gravity , Transformers, Fast & Furious, Men in Black, Man of Steel και The Tourist.

To Netflix προσφέρει μία απίθανη εμπειρία ψυχαγωγίας, με πολλούς τίτλους διαθέσιμους σε υψηλή ευκρίνεια με Dolby Digital 5.1 surround ήχο και τώρα το επαναστατικό Dolby Atmos. Οι εξελιγμένες προσωποποιημένες προτάσεις του προς το χρήστη, όπως κι η παράλληλη χρήση 5 διαφορετικών προφίλ σε ένα λογαριασμό, βοηθά τα μέλη του να ανακαλύψουν περιεχόμενο που θα λατρέψουν σίγουρα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

καλό βήμα αυτό!!! υπότιτλοι υπάρχουν κανονικά;;;

Nic

Η υπηρεσία εξελίσσεται ταχύτητα πια και για μας εδω στην Ελλάδα.. Μετά απο 1 χρόνο χρησης παραμένω πολύ ευχαριστημένη με το περιεχόμενο. Αν και στην αρχή δεν υπήρχαν ελληνικοί υπότιτλοι το φαινόμενο πια έχει εξαλειφθεί. Νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του για αυτό που προσφέρει.

PABLO_NERUDA

Υποτιτλοι υπάρχουν στο 90% των σειρών.

ΜΑΝΟΣ

Στις ταινιες υπαρχουν υποτιτλοι η μονο στις ταινιες?

Grigsgr

Υπάρχουν υπότιτλοι και στις ταινίες, στην πλειοψηφία αυτών, όπως επίσης, υπάρχουν ήδη και μεταγλωττισμένες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων. Η υπηρεσία είναι άψογη και εξελίσσεται πολύ γρήγορα.

nikos2017

Παιδιά, υπάρχουν υπότιτλοι σχεδόν για όλο το περιεχόμενο (σειρές – ταινίες) και γύρω στους 40 τίτλους (κυρίως παιδικό περιεχόμενο, αν και έχει ελληνικό ήχο και για FULLER HOUSE και GOTHAM) που έχει μεταγλωττιστεί άψογα στα ελληνικά.

Ήδη ό,τι καινούργιο βγαίνει από NETFLIX έρχεται με ελληνικούς υπότιτλους.

Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι αν “βομβαρδίσεις” το request τους με συγκεκριμένα αιτήματα (πχ. θέλω την τάδε σειρά ή ταινία με ελληνικούς υπότιτλους ή ήχο κλπ.) σσε μικρό χρονικό διάστημα το αίτημά σου ικανοποιείται. Εγώ είχα ζητήσει ελληνικούς υποτιτλους για το THE GOOD WIFE και σχεδόν σε μία βδομάδα έβαλαν κατ’ αποκλειστικότητα ελληνικά (πλην αγγλικών, δεν έχει υπότιτλους για άλλες γλώσσες).

Θεωρώ ότι είναι το πιο well spent 10αρικο που δίνω το μήνα (για HD περιεχόμενο).

Sideris

Χρησιμοποιω το Nerflix στην Γερμανια αλλα δν υπσρχουν υποτιτλοι στα ελληνικα.υπαρχει κστι που μπορω να κανω?

Manos

Σε μια Samsung που εχω δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους λογω το οτι ειναι του 2013 Σε μια Sony Bravia κανονικα υποστηριζει Απο την εταιρεια μου ειπαν οτι μονο τηλεορασεις απο το 14 και μετα υποστηριζουν ελληνικους υποτιτλους

NtinosMD

Εν συγκρισει με ΟΤΕ tv σαφεστατα… αν ειχε με αλλο ενα δεκαρικο τα sport θα ηταν vfm …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.