Νέο UI στο Twitter

Εδώ και λίγα λεπτά το Twitter άλλαξε και απέκτησε ένα νέο user interface αρκετά πιο παιχνιδιάρικο, με περισσότερες στρογγυλεμένες γωνίες και γενικά δείχνει πιο φιλικό και πιο απολαυστικό. Η μπάρα πάνω άλλαξε και αυτή και πλέον τα κουμπιά έχουν πάρει ένα πιο ανοιχτό γαλάζιο χρώμα και κάνουν fade-in και fade-out. Κάντε ένα refresh και στο δικό σας profile και πείτε μας αν άλλαξε.

Κάντε follow το @TechblogGR

Νέο UI στο Twitter, Νέο UI στο Twitter

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Καλό αλλά στον Chrome ακόμα σέρνεται μετά από λίγη ώρα. Θέλει συνέχεια refresh για να συνέλθει. Σε IE 11 και FF δεν έχει θέματα.

Ανδρεας

Ok,συμπαθητικο το λες.Μια αλλαγη τη χρειαζοταν.

Νουλης

Much better!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.