Η Nokia είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής (στα social media) του MWC 2018

Nokia δημοφιλέστερος κατασκευαστής social media MWC 2018, Η Nokia είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής (στα social media) του MWC 2018

Η Nokia συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της στο MWC 2018. Ο Φινλανδός κατασκευαστής παρουσίασε πέντε κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα είναι feature phone (η αναγέννηση του θρυλικού 8110), ενώ τα άλλα mid-rane και high-end προτάσεις.

Παρά το γεγονός πως κατά την διάρκεια του Mobile World Congress ανακοινώθηκαν πολυαναμενόμενες συσκευές όπως τα Galaxy S9 / S9+ και πρωτότυπα smartphones όπως το Vivo APEX, φαίνεται πως οι χρήστες κοινωνικών δικτύων ασχολήθηκαν περισσότερο με την Φινλανδική εταιρεία. Σύμφωνα με έρευνα της Brandwatch (η οποία συνεργάστηκε με το Twitter), η Nokia ήταν ο κατασκευαστής που αναφέρθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σε αναρτήσεις κατά την διάρκεια του event. Εν ολίγοις, η εταιρεία άφησε πίσω της τις Samsung, Huawei, Google και Apple, αποδεικνύοντας επανειλημμένα πως είναι εδώ για να… μείνει.

Σταδιακά, η Nokia φαίνεται να ανακτά το χαμένο έδαφος των τελευταίων ετών και να επιστρέφει στην κορυφή. Ο κόσμος εκδηλώνει συνεχώς το ενδιαφέρον και την προτίμηση του στο όνομα της, η δημοφιλία της αυξάνεται μόνιμα και η πορεία των smartphones της στην αγορά είναι σταθερά ανοδική. Η Nokia δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε καλύτερη επιστροφή και όλοι οι αριθμοί “δείχνουν” πως ο κατασκευαστής γίνεται ξανά όλο και πιο ισχυρός. Το να γίνει η δημοφιλέστερη εταιρεία κατά την διάρκεια του MWC είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα, διότι αποκαλύπτει την αγάπη των καταναλωτών στο brand name της. Το μέλλον μοιάζει λαμπρό για την Nokia που περνάει μια “δεύτερη εφηβεία”…!

Nokia δημοφιλέστερος κατασκευαστής social media MWC 2018, Η Nokia είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής (στα social media) του MWC 2018

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Το 7plus παντως ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο κ με καλη τιμη….περιμενω να το δω απο κοντα γιατι απογοητευτηκα απο samsung k sony

John

Μπραβο στην Nokia , μακαρι να τα παει ακομη καλυτερα γιατι ολοι οι 30-40αρηδες με αυτην μεγαλωσαμε.

Γιάννης Σ

@john
Όχι μόνο εσείς οι 30-40 ρηδες. Και μεις οι εξηντάρηδες με αυτή ωριμάσαμε στην ηλικία.
Δεν λέω γεράσαμε , γιατί αποτραβήχτηκε και γεράσαμε με την apple 😁

Blats

Μωρε μπραβο ξεκινημα η HMD!
μακαρι να συνεχισει ετσι,μου αρεσαν τα κινητα της τηλεφωνα στην παρουσιαση!
περισσοτερο απο ολα το ΝΟΚΙΑ 7 plus……το ΝΟΚΙΑ 8 sirocco μου θυμισε λιγο το samsung s6 edge και με χαλασε που δες εχει υποοδοχη ακουστικων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.