Τα κανάλια Novasports σε Vodafone TV και WIND IPTV

novasports Vodafone Wind iptv, Τα κανάλια Novasports σε Vodafone TV και WIND IPTV

Τα αθλητικά κανάλια Novasports θα μεταδίδονται από την συνδρομητική πλατφόρμα Vodafone TV αλλά και από την την αντίστοιχη υπό δημιουργία υπηρεσία της Wind. Aγώνες Super League, EuroLeague και άλλα συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα θα είναι διαθέσιμα μέσα στους συνδρομητές των εταιρειών μέσα από τα επτά κανάλια Novasports.

Το κανάλια Novasports μεταδίδουν αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague καθώς και το Basketball Champions League. Παράλληλα, προβάλλουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γαλλίας και Ολλανδίας, την Championship Αγγλίας, το Κύπελλο Αγγλίας, το League Cup Αγγλίας, τα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας, καθώς και τους τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και πλήθος άλλων κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως είναι το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon.

Το νέο τηλεοπτικό πακέτο της Vodafone TV ονομάζεται Sports+ ενώ αυτό της WIND θα ακολουθήσει ότι σύντομα γίνει διαθέσιμη η αντίστοιχη υπηρεσία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Πόσο θέλουν ξέρουμε;

Kostas

Αν πούλαγε τα ματσάκια χονδρική θα είχε λύσει το οικονομικό της από καιρό η 4NET …καλή εξέλιξη ! Ελπίζω να είναι ανθρώπινες οι χρεώσεις

Wave

12 ευρώ το μήνα είναι αν είσαι ήδη κάτοχος της Vodafone tv πληρώνοντας το αντίτιμο. Αν δεν είσαι είναι ……44 ευρώ όλο το πακέτο με τηλεφωνία …. νομιζω ….. 44 ευρώ το μήνα νομίζω …. να το ξαναπώ νομίζω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.