Ο λογαριασμός του Apple Music στέλνει tweets μέσω του Twitter για Android

λογαριασμός Apple Music στέλνει tweets μέσω Twitter Android, Ο λογαριασμός του Apple Music στέλνει tweets μέσω του Twitter για Android

Όπως φαίνεται, δε στέλνουν μόνο εταιρείες και χρήστες tweets για την προώθηση Android smartphones μέσω του Twitter για iPhone αλλά γίνεται και το αντίθετο μιας και στον επίσημο λογαριασμό του Apple Music στο Twitter, δημοσιεύτηκε tweet που προήλθε από Android smartphone.
Άραγε γνωρίζουν στο Cupertino ότι για την αποστολή tweets από το επίσημο λογαριασμό του Apple Music χρησιμοποιήθηκε Android smartphone; Γιατί μέχρι στιγμής είναι γνωστά περιστάτικα που συμβαίνουν αντίστροφα, μιας και brand ambassadors, εταιρείες αλλά και χρήστες Android συσκευών έχουν χρησιμοποιήσει το Twitter για iPhone.

Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Apple Music απάντησε σε tweet από την Ariana Grande σχετικά με το αλμπουμ Christmas & Chill και φάνηκε πως χρησιμοποιήθηκε Android smartphone για την αποστολή αυτού του tweet. Βέβαια, πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το Apple Music κυκλοφορεί και για τα Android smartphone αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν επίσημο λογαριασμό από την Apple, να φαίνεται πως χρησιμοποιείται κάποια συσκευή Android.

Μέχρι στιγμής είχαμε δει το αντίθετο να συμβαίνει, μιας και πρόσφατα είδαμε λογαριασμούς της Samsung σε κάποιες χώρες, να στέλνουν προωθητικά tweet για το Galaxy Note 9 από iPhone, με τη Samsung να διαγράφει όχι μόνο το tweet αλλά ολόκληρο το λογαριασμό. Μέχρι και ο Πρόεδρος των Η.Π.Α, Donald Trump, καλούσε σε μποϊκοτάζ των συσκευών της Apple μέσα από το Twitter για iPhone, ενώ σε μια brand ambassador της Samsung στη Ρωσία, μηνύθηκε από την εταιρεία με 1.6 εκ. δολάρια επειδή χρησιμοποίησε το iPhone X σε τηλεοπτική εκπομπή.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alekos

Αλλη βλακεία βρήκαμε να συζητάμε…. η σαμσουνγκ απο απο iphone
η apple απο android. Οκ το καταλάβαμε συγκηνηθήκαμε….πάμε παρακάτω !

Giako

Το Apple Music είναι πλατφόρμα διαθέσιμη σε ios, android, amazon και πάει λέγοντας.

Theo

Ανούσιο ποστ πραγματικά. Μόνο και μόνο για να ξεκινήσουν οι συνήθεις ύποπτοι να τσακώνονται για το αν αξίζει το Apple των 2000€ η το χιαομι των 300€. Πρέπει να ελαττωθουν αυτά τα ποστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.