Η selfie φωτογραφία με τα περισσότερα retweets

Τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία OSCAR και μέσα από την αίθουσα της εκδήλωσης ανέβηκε στο Twitter μια φωτογραφία selfie με celebrities που μέσα σε λίγες ώρες ανακηρύχθηκε σε αυτή με τα περισσότερα retweets.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε με την μπροστινή κάμερα του Galaxy Note 3 έχει αναπαραχθεί από 2.398.353 άτομα και έχει γίνει favorite από 1.164.433.

, Η selfie φωτογραφία με τα περισσότερα retweets

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ev

και την τράβηξε βέβαια το κορυφαίο note 3.

anergos13

Κινητο για Oscar!!!! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

obi

Η Samsung ήταν χορηγός στα Oscar, γι’ αυτό και το promotion στο note.

Το κακό ήταν πως εκτός από την παραπάνω φωτογραφία ,
τραβήξανε κι άλλες που ηλταν …θολές.

Γι’ αυτό και η καζούρα από αντίπαλες εταιρείες που ακολούθησε σε βάρος της Samsung…

Γιάννης

ο jared leto δεν φαίνεται εκτός από τη μισή του μύτη και το ένα μάτι xD ωραία πάντως βγήκε η φωτογραφεία

Makis

Βρε σεις…δεν κοιτάς και τόσο την ποιότητα στις σελφι…δεν μπορεί να βγει και τόσο ποιοτική για πολλούς και δάφορους λόγους…είναι για να γίνεται πλάκα και χαβαλές. Η συγκεκριμένη είναι φοβερή με τα όσα “λάθη” της…

Prototype

Όταν οι άλλες εταιρίες φτιάξουν κάτι σαν το note 3 η κάτι που να μοιάζει έστω με την σειρά note τότε ας σχολιάζουν.. μέχρι τότε μπορούν απλά να μεγαλώνουν τις οθόνες στα κινητά να βάζουν κάμερες επεξεργαστή ραμ.. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Φτιάξτε κάτι σαν το note 3 και εδώ είναι η αγορά να σας πει μπράβο αγοράζοντας το. Μέχρι τότε ραφτε το.

Sot11

Γιατι prototype τι παραπάνω εχει το note απο τα αλλα; Μεγάλη οθόνη κάμερα επεξεργαστή και ραμ δεν εχει και το note; Σιγα δεν σου κάνει και καφέ…….

μιχαλης

@sot11 τι παραπάνω έχει ? Είχει παρά πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης απο τα αλλα phanlet . Έχει το πενάκι με πραγματικό multitasking, έχει αλλα πολλά features που βοηθάνε στην χρήση του κινητού με ένα χέρι και αλλα πολλά . Αυτα τα δυο κυρίως το κάνουν να ξεχωρίζει . Μην πείτε καμια βλακεια ότι είμαι φανατικός της Samsung . Απλώς είναι το μόνο κινητό που μου αρεσει απο όλα όσα έχει βγάλει .

panayiotis

Prototype μην πορωνεσε οποιο κινητο παρεις με καλο επεξεργαστη και ραμ μπρει να κανει οτι το νοτε 3.Σε application στο playstore η ακομη να περασεις τις εφαργμογες της samsung.Τρελο selfie

anergos13

φιλε panayiotis αν κανει καποιος αυτα που λες θα χει “κατι” σαν το νοτε….το νοτε ομως με την καμια….
Αν δε εχεις φτιαξει το κινητο σου να κανει πραγματα σαν το note …εισαι σε καλο δρομο…και σου ευχομαι καποια στιγμη να παρεις το Original…
Prototype +1

Prototype

Όχι φίλοι μου δεν υπάρχει πώρωση έχω πολλές συσκευές στη κατοχή μου αλλά To note είναι μία συσκευή που οποίος την πάρει θα τον σημαδέψει για πολύ καιρό και μετά από αυτή ότι και να πάρει θέλει δε θέλει θα το βάζει σαν μέτρο σύγκρισης και αυτό θα χάνει είναι μια συσκευή που για πρώτη φορά μετά από χρόνια που χάρηκα που έπιασαν τόπο μέχρι και το τελευταίο μου ευρώ Καλό βράδυ σε όλους. .

Prototype

@Sot 11 πάρε ένα παράδειγμα είμαι στη κουζίνα και έχω συνδέσει το note 3 με Wi-fi direct στην τηλεόραση στο σαλόνι και βλέπουν τα ανιψιά μου Μαδαγασκάρη ενώ εγώ έχω κόψει την οθόνη στη μέση χάζευω βίντεο στο YouTube ενώ στην άλλη μισή χάζευω Technoblog ενώ άκου μουσική βγαίνοντας από το YouTube .. Για καφέ δε ξέρω ακόμα μπορεί στο note 4…για πες μου ένα κινητό που κάνει όλα τα πράγματα μαζί όπως αυτά που σου είπα ταυτόχρονα. Δεν νομίζω . καληνύχτα .

Sot11

Prototype μάλλον εσυ δεν χρειάζεσαι κινητό… Πολυμιξερ να πάρεις!!! Αυτα που γράφεις συνήθως ο κόσμος τα χρησιμοποιεί σε ένα ταμπλετ, το κινητό ειναι για τηλέφωνα, SMS, Internet ξέρεις…..

Sot11

Α και για να απαντήσω στο ποιο αλλο κινητό κάνει τα ίδια, τα μισά lg έχουν ακριβώς τις ίδιες ικανότητες!!!! ( όπως και πολλά κινεζικά…)

Prototype

Όταν σκας ευρώ θες όλο το πακέτο αλλιώς υπάρχουν και κινητά με 50€ να πάρεις. Αυτό είναι το note ένας ελβετικός σουγιάς. Πάντα φιλικά!

obi

“Behind the Preplanned Oscar Selfie: Samsung’s Ad Strategy”
https://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304585004579417533278962674?mg=reno64-wsj&url=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2Farticle%2FSB10001424052702304585004579417533278962674.html

ΡΑΦΤΕ ΤΟ κύριοι της Wall Street Journal!

Μη μου το… Samsung τάαρατε…

υγ: λιγότερος φανατισμός δε βλάπτει.

Prototype

Obi Από ποτέ θεωρείται φανατισμός το να υπερασπιζομαι τν γνώμη μου… Μάλλον δεν πρέπει να είδες σε προηγούμενο μήνυμα ότι έχω κι άλλες συσκευές στη κατοχή μου και αυτό μου επιτρέπει να έχω μια πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη με αυτούς που με λένε φανατικό . καλό απόγευμα.

obi

@Prototype Αν είσαι ο ίδιος που έγραψε το πρώτο σχόλιο στις 20:57 , τότε μόνο ως ειρωνικό μπορώ να εκλάβω το τελευταίο σου σχόλιο (17:50). Δε σου δίνει κανένας το δικαίωμα να απευθύνεις την έκφραση “ράφτε το”. Αν είναι λάθος έκφρασης που χρησιμοποιείς β’ πληθυντικό, να το πεις έστω αναγνωρίζοντας το λάθος σου και τώρα. Διαφορετικά θα σου πω το εξής: δεν ξέρω τί γνώμη έχεις για τους γύρω σου, αλλά αυτή η κουβέντα είναι ανεπίτρεπτη. Δεν απασχολεί και κανέναν ποιος είναι άραγε ο λόγος που φτάνεις σε ένα τέτοιο σημείο απρέπειας. Ειδικά κιόλας όταν δεν ξέρεις τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεσαι, δεν μπορείς ούτε να συνεχίζεις με τη φράση “έχω μια πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη με αυτούς που με λένε φανατικό”. Το λιγότερο που βλέπω είναι μια εγωπαθής στάση του τύπου “Μάλλον δεν πρέπει να είδες σε προηγούμενο μήνυμα ότι έχω κι άλλες συσκευές στη κατοχή μου”. Δεν απασχολεί και κανέναν το ιστορικό των σχολιασμών ενός εκάστου, ούτε ποιος είναι άραγε ο λόγος που φτάνεις εσύ συγκεκριμένα σε μια τόσο εγωκεντρική στάση. Αυτά και καληνύχτα πολύ φιλικά. υγ: Δεν πρόκειται να συνεχίσω, είναι ήδη αρκετά τα παραπάνω, το άρθρο αφορά την είδηση, όχι το note, ούτε τις multitasking… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.