Πλήρωσε με PayPal τα εισιτήρια τραίνου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πλήρωσε με PayPal τα εισιτήρια τραίνου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Πλήρωσε με PayPal τα εισιτήρια τραίνου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η PayPal είναι τώρα διαθέσιμη για τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από όλον τον κόσμο για την αγορά εισιτηρίων τόσο από την εταιρική ιστοσελίδα όσο και μέσω κινητών συσκευών.

Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί ένδειξη της ευρύτερης δέσμευσης και αφοσίωσης της PayPal προς την ελληνική αγορά. Στις 3 Μαῒου, η PayPal λάνσαρε επισήμως την ιστοσελίδα της στα ελληνικά, παρέχοντας τη δυνατότητα διαχείρισης των πληρωμών στην τοπική γλώσσα.

Προκειμένου να γιορτάσει τη συνεργασία αυτή, ένα τρένο που θα φέρει το εμπορικό σήμα της PayPal θα συνδέσει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά, με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», για τους επόμενους μήνες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέφανος

Αυτό περίμενα εδώ και μήνες. Καλή υλοποίηση!

Efkairiakos

Τέλεια νέα!!!
Γενάρη 2019 θα το τιμήσω για επαγγελματικό ταξίδι

kostas

σε τρενο δεν ξανα μπαινω που να με πληρωσουν και απο πανω.τραγικες εμπειριες,χαλια εξυπηρετηση,ας φτιαξουν πρωτα αυτα και μετα βλεπουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business PayPal

PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Internet featured PayPal

Paypal: Παραβιάστηκαν σχεδόν 35.000 λογαριασμοί

Σχεδόν 35.000 λογαριασμοί χρηστών PayPal έχουν παραβιαστεί από το λεγόμενο “credential stuffing”, σύμφωνα με το Bleeping Computer.

Internet PayPal

To PayPal επιτρέπει τις απευθείας πληρωμές στην Ουκρανία

Το PayPal ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον την απευθείας μεταφορά χρημάτων σε έναν χρήστη της υπηρεσίας στην Ουκρανία.