Pocket Wikipedia | Όλη η γνώση στην τσέπη μας

, Pocket Wikipedia | Όλη η γνώση στην τσέπη μαςΜια από τις καλύτερες και σίγουρα πιο γνωστές online εγκυκλοπαίδειες παγκοσμίως είναι η Wikipedia. Τι θα κάνετε όμως αν χρειάζεστε κάποια πληροφορία ενώ δεν είστε online; Την λύση λοιπόν σε αυτό το ζήτημα φαίνεται να δώσει η Pocket Wikipedia η οποία με μόλις 175MB προσφέρει πρόσβαση σε 24.000 φωτογραφίες αλλά και 14 εκατομμύρια λέξεις.

Αν και δεν περιέχει όλη την γνώση και όλες τις λέξεις που διαθέτει η κανονική online Wikipedia ωστόσο πρόκειται για μια πολύ καλή λύση μιας και το περιεχόμενο της είναι προσεκτικά διαλεγμένο ώστε να καλύπτει τα πιο σημαντικά γεγονότα από τις περισσότερες κατηγορίες.

H Pocket Wikipedia διατίθεται δωρεάν για Windows, Linux καθώς και για Pocket Pc με λειτουργικό σύστημα Windows.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.