Pornhub Premium: Δωρεάν για όλο τον κόσμο και την Ελλάδα

, Pornhub Premium: Δωρεάν για όλο τον κόσμο και την Ελλάδα

Το Pornhub παροτρύνει όλο τον κόσμο θα κάτσει στο σπίτι του και να απολάυσει τις υπηρεσίες του προσφέροντας δωρεάν για όλους την premium συνδρομή μέχρι τις 23 Απριλίου. Το συγκεκριμένο περιεχόμενο απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Μετά την παροχή δωρεάν συνδρομών σε Ιταλία, Ισπανία τη Γαλλία, το Pornhub καθιστά την εγγραφή του δωρεάν για όλους σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία δήλωσε ότι επεκτείνει την δωρεάν υποστήριξη Premium Pornhub, η οποία ξεκλειδώνει επιλεγμένο περιεχόμενο σε όλους σε όλο τον κόσμο μέχρι τις 23 Απριλίου.

, Pornhub Premium: Δωρεάν για όλο τον κόσμο και την Ελλάδα

Η Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι η εταιρεία του θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει διέξοδο για τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν το χρόνο τους μέσα στο σπίτι λόγο της πανδημίας του κορονοϊού. “Ελπίζουμε με την επέκταση της προσφοράς μας δωρεάν Pornhub Premium σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να μείνουν στο σπίτι και να ισοπεδώσουν την καμπύλη”.

Η εταιρεία ψυχαγωγίας ενηλίκων Pornhub παρέχει επίσης το 85% των πωλήσεων βίντεο σε καλλιτέχνες που σταμάτησαν να εργάζονται λόγω της πανδημίας του COVID-19.

https://twitter.com/Pornhub/status/1242264770071465984

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

δώσε τσόντα στο λαό….

Ελευθέριος

Χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά

myweca

Τενοντίτιδα here I cum!
Oh wait…

Baioss

Λάστιχο θα τον κάνουν όλοι!

νωντας

Τοσο κωλοχαρτο που αγοραστηκε,θα πιασει τοπο τελικα,κατι ηξεραν!!

jim

η τσοντοταινια μας ενωνει😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.