O Ομπάμα παραπονιέται για το κακό σήμα του Wi-Fi στο Λευκό Οίκο

Μπορεί ο Λευκός Οίκος να είναι το σύμβολο της Αμερικής, το πιο καλά φυλασσόμενο κτίριο μιας από τις πλουσιότερες χώρες του πλανήτη, όμως ως προς το σήμα του Wi-Fi φαίνεται δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και Πρόεδρος Obama έχει τον ίδιο πονοκέφαλο με εμάς τους υπόλοιπους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS Obama αποκάλυψε ότι λόγω της παλαιότητας του κτιρίου υπάρχουν πολλά νεκρά σημεία μέσα στο Λευκό Οίκο, όπου δεν πιάνει το Wi-Fi. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι προσπαθεί να φτιάξει το σήμα του Wi-Fi για τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ και τους λοιπούς ενοίκους. Η Michelle Obama συμπλήρωσε ότι το κακό σήμα του Wi-Fi ενοχλεί τις 2 κόρες τους κάποιες φορές.

Είναι κάπως ειρωνικό ο “πλανητάρχης”, το αφεντικό των CIA, NSA και DARPA, να μην μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή σύνδεση στο ίντερνετ. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να είναι παρηγορητικό για εμάς τους λοιπούς που αντιμετωπίζουμε αντίστοιχα προβλήματα με το Wi-Fi του σπιτιού μας. Όσο για το δικό μας Μέγαρο Μαξίμου, δεν έχει γίνει κάποια νύξη για το καλό ή κακό σήμα του Wi-Fi.

obama wifi, O Ομπάμα παραπονιέται για το κακό σήμα του Wi-Fi στο Λευκό Οίκο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy

Ουτε που με ενδιαφέρει τι κανει ο ομπαμα

ΑντώνηςΤ

Και τώρα θέλει να μας πει να πιστέψουμε ότι με τα τόσα μέτρα ασφάλειας μπαίνει σε «ανοιχτό» σε επιθέσεις Wi-Fi για να σερφάρει… μάλιστα…

Dimitris

Όχι Αντώνη, συνδέει το ipad με ethernet.

ChrisG

Η κρίση μαστίζει και τον λευκό οικο.ελπιζω μόνο να μην έχει ακόμα iPad 2 ολόκληρος πλανητάρχης…

red

Βαλτε ethernet που μου θελετε και wifi

aptalikos

Ας πάρει κανά σοβαρό ταμπλετάκι να βρει την υγειά του. Που πας με το μήλο.

Costas

Ε πως να έχει σήμα με τις κινεζιες που πάει και αγοράζει! Που νομίζει ότι κατασκευάζεται αυτό που κρατάει στην California?

Bloomaster

Ο κοσμος πεθαινει απο την πεινα και αυτου αυτο ειναι το προβλημα του. Και στην τελικη τι μας νοιαζει. Προβλημα του. Να μην αγοραζει μηλα.

ChrisG

@Bloomaster έχεις απόλυτο δίκιο.εδώ λαοί και άνθρωποι ξεσπιτώνονται,διώχνονται απο τον τόπο τους,πνίγονται μέσα στην Μεσόγειο παιδάκια και πόσα άλλα αίσχη και ο “Πλανητάρχης”…χτενίζεται.άμα έχεις λεφτά στην τσέπη και κεραμίδι στο κεφάλι σου ποιά να είναι η άλλη στενοχώρια σου;μα φυσικά το wifi.
και εμάς μας έταζε Free wifi ο άλλος “πλανητάρχης”(χαχα)και να μην πώ τι πήραμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

WiFi 6E: Πιθανώς θα είναι διαθέσιμο μόνο στο iPhone 15 Pro

Το χάσμα χαρακτηριστικών μεταξύ iPhone και iPhone Pro θα μπορούσε να διευρυνθεί με τα μοντέλα του 2023, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business wifi

Αλγόριθμος χρησιμοποιεί αλλαγές σήματος WiFi για να εντοπίσει προβλήματα αναπνοής

Ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST) ανέπτυξαν έναν τρόπο παρακολούθησης της αναπνοής με βάση ανεπαίσθητες αλλαγές στα σήματα WiFi. 

Internet 5G European Commission featured

EE: Απόφαση για 5G στα αεροπλάνα και Wi-Fi στον δρόμο

Οι αεροπορικές εταιρείες θα μπορούν να παρέχουν την τελευταία τεχνολογία 5G στα αεροσκάφη τους, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικαιροποίησε την εκτελεστική απόφαση σχετικά με το ραδιοφάσμα για τις κινητές επικοινωνίες επί αεροσκαφών.