Ξεκίνησε τη λειτουργία του το RADIO 24

Πρόκειται για το νέο εγχείρημα της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το διακεκριμένο δίκτυο ιστοσελίδων «24» και πιο συγκεκριμένα για την ομάδα ανθρώπων που τρέχει το αθλητικό SPORT 24, το ειδησεογραφικό NEWS 24|7 το αυτοκινητιστικό AUTO 24, το ανδρικό ΜΕΝ 24 και το… παιχνιδιάρικο GAME 24.

Τί είναι το RADIO 24
Το RADIO 24 είναι web radio και έχει ως σλόγκαν «Το ραδιόφωνο του ίντερνετ». Δεν φιλοδοξεί να πλασαριστεί στο ίδιο μέρος της αγοράς με τα offline ραδιόφωνα που απλά μεταφέρουν το περιεχόμενό τους στο ίντερνετ ούτε να ανταγωνιστεί τα συμβατικά web ραδιόφωνα. Είναι το ραδιόφωνο που βγαίνει από έναν αμιγώς ιντερνετικό οργανισμό και απευθύνεται σε αμιγώς ιντερνετικούς χρήστες, γεφυρώνοντας το περιεχόμενο που παράγει σε όλα του τα sites με τη δυναμική παρουσία του ραδιοφώνου.

Μεγάλο του όπλο, η ταυτόχρονη παρουσία του RADIO 24 player σε ΟΛΑ τα sites του δικτύου «24», πράγμα που ουσιαστικά του εξασφαλίζει άμεση και ουσιαστική προβολή σε 800.000 ξεχωριστούς χρήστες το μήνα, σύμφωνα με τις τελευταίες αθροιστικές μετρήσεις στατιστικών μας, μαζί μ’ ένα ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 10%.

Τι περιέχει αυτή τη στιγμή το RADIO 24
Η ιντερνετική φιλοσοφία το ακολουθεί παντού. Το RADIO 24 είναι αυτή τη στιγμή σε «Beta version» ώστε να εξελιχθεί και να βελτιωθεί μέσα από μια διαδραστική διαδικασία με τους ακροατές του.

Επί του παρόντος περιέχει:
• 24 ώρες το 24ωρο μουσική
• Radio player με ενσωματωμένο banner διαφημίσεων
• Προβολή «Τι συγκρότημα/τραγούδι παίζει τώρα»
• Δυνατότητα μηνυμάτων και σχολίων
• Δυνατότητα προώθησης του RADIO 24 σε τρίτους
• Ερωτηματολόγιο για συγκέντρωση ποιοτικών επισημάνσεων

Πολύ σύντομα ακολουθούν εκπομπές ιντερνετικού περιεχομένου, φρέσκιες φωνές, και ασυμβίβαστες μελωδίες, μαζί με μια ακόμα πιο διαδραστική εμπειρία με προσφορά όλων των τραγουδιών που έχει ακουστεί τις προηγούμενες μέρες, αυτών που ακολουθούν, τις προτιμήσεις των ακροατών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.