Ricardo.gr, Δημοπρασία με αντικείμενα από το MAD Video Music Awards 2009

, Ricardo.gr, Δημοπρασία με αντικείμενα από το MAD Video Music Awards 2009

Συγκεκριμένα, η δημοπρασία περιλαμβάνει τη σκωτσέζικη φούστα του Νίνο, το σακάκι του Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama, το κουστούμι του Μύρωνα Στρατή, το κουστούμι του Θέμη Γεωργαντά και το vintage φόρεμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Ακόμα, δίνονται σε δημοπρασία 8 t-shirts του MAD crew υπογεγραμμένα από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα Mad Video Music Awards όπως η Δέσποινα Βανδή, η Πέγκυ Ζήνα κ.α, 1 αυθεντικό βραβείο αποκλειστικά για τους fans των Mad Video Music Awards και τους χρήστες της ricardo.gr σχεδιασμένο από την Έλενα Σύρακα, 10 συλλεκτικά κρεμαστά μενταγιόν Mad Video Music Awards που φόραγαν μόνο οι καλλιτέχνες και είναι σχεδιασμένα από την Έλενα Σύρακα, 3 σημαίες MAD Video Music Awards που χρησιμοποιήθηκαν στην έναρξη της βραδιάς με την εμφάνιση των Onirama καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα έκπληξη από τη μεγάλη βραδιά.

Η διαδικασία συμμετοχής στη δημοπρασία είναι απλή και εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι η επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Ricardo.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δώσουν τις προσφορές τους για όλα τα αντικείμενα από τα MAD Video Music Awards 2009.

Η δημοπρασία ξεκινά στις 29 Ιουνίου και η διοργάνωση της από τη ricardo.gr υλοποιείται αφιλοκερδώς. Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Special Olympics Ελλάς». Οι Special Olympics Ελλάς, είναι ένας αθλητικός και εκπαιδευτικός Οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχει ευκαιρίες προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες, σε άτομα με διανοητική ανεπάρκεια.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Ricardo

Κλείνει το ricardo.gr

Ο Όμιλος Naspers, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Ricardo Internet Hellas και διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο από websites ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce) ανά την υφήλιο, αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση μερικών από τις δραστηριότητες του. Ως αποτέλεσμα της νέας αυτής στρατηγικής, αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας του site δημοπρασιών ricardo.gr, με ισχύ από την 5η Μαΐου 2014.

Internet Ricardo

Ricardo.gr, Συμπληρώνει ένα χρόνο στην Ελλάδα

Η Ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας και δραστηριότητας στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τα εγγεγραμμένα μέλη της Ricardo.gr έχουν φτάσει τις 21.000, ενώ τα προϊόντα που διατίθενται από την πύλη ανέρχονται στις 85.000.

Internet Internet Ricardo

Πληρωμές συναλλαγών στο διαδίκτυο

Στη χώρα μας οι συναλλαγές στο διαδίκτυο (e-commerce) έχουν διαρκώς αυξητική τάση παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν αρχικά λόγω της μειωμένης διείσδυσης του broadband (συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη) και της επιφύλαξης του καταναλωτικού κοινού απέναντι σε πωλητές που δεν έχουν φυσική υπόσταση, όπως συμβαίνει σε ένα εμπορικό κατάστημα.

Internet Internet Ricardo

Ασφάλεια στις ηλεκτρονικές μας συναλλαγές

To βασικότερο θέμα που προβληματίζει και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τις αγοραπωλησίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, είναι αυτό της ασφάλειας. Θα μας χρεώσουν εκατομμύρια! Θα δούμε την πιστωτική μας κάρτα να γίνεται φύλλο και φτερό! Μήπως τελικά όλα αυτά είναι υπερβολές και έχει αρχίσει να μας διακατέχει μια e-φοβία; Ναι, είναι αλήθεια ότι πολλές άπατες γίνονται […]