Social Networking με την WIND

Τα πιο πετυχημένα διεθνή Social Networks, Facebook, MySpace, Hi5!, Twitter, Flickr και LinkedIn αλλά και τα καλύτερα ελληνικά, όπως Zoo.gr, Akazoo.gr, MyPhone.gr και Me.gr, βρίσκονται τώρα συγκεντρωμένα στη διάθεση όλων των συνδρομητών WIND. Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο μενού WIND Plus από τη συσκευή τους και να επιλέξουν την κατηγορία Internet and Community. Στη συνέχεια επιλέγουν και συνδέονται άμεσα με τα αγαπημένα τους ελληνικά και ξένα social networks.

Επιπλέον, μόνο οι συνδρομητές της WIND έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Facebook απευθείας από το κινητό τους, στέλνοντας MMS στο mobile@facebook.com.

Για surfing χωρίς όρια οι συνδρομητές της WIND μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία WIND Plus Non Stop που παρέχει απεριόριστη περιήγηση στο WIND Plus και 40MB για πλοήγηση στο Mobile Internet με μόνο €3,99/μήνα. Η υπηρεσία ενεργοποιείται στέλνοντας με δωρεάν SMS την εντολή PLUS στο 19349 (για πελάτες καρτοκινητής) ή στο 19348 (για συνδρομητές συμβολαίου).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
elena

tha to dokimasw!

to steki.gr giati den iparxei?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.