Spotify: Φέρνει video streaming πρώτα στο Android

To Spotify Video Streaming αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται στο Android app της υπηρεσίας από αυτή την εβδομάδα, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η διάθεσή του και στο iOS app. Αρχικά, το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούν να το χρησιμοποιούν οι χρήστες του Spotify στις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία και τη Σουηδία.

Από τον Μάιο που ανακοινώθηκε ότι το Spotify θα προσφέρει και την επιλογή του video streaming, έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές στις προαναφερθείσες χώρες. Πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν το Spotify ότι έχει αργήσει πολύ στην διάθεση αυτή της δυνατότητας, αλλά φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του Spotify δεν μοιάζουν να βιάζονται στις δοκιμές.

Οι εταιρείες που προσφέρουν περιεχόμενο για το Spotify Video Streaming είναι οι BBC, ESPN, Maker Studios, Tastemedia, Comedy Central και Vice Media. Δεν αποκλείεται να δούμε και βίντεο που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην υπηρεσία, με βασικό άξονα τη μουσική. O ανταγωνισμός έχει πολύ ηχηρό όνομα (λέγε με YouTube) και είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει η νέα προσθήκη στις δυνατότητες του Spotify.

Spotify, Spotify: Φέρνει video streaming πρώτα στο Android

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανέστης

Θα λεγα πως καλύτερα θα ήταν να κοιτάξουν πρώτα να βελτιώσουν την υπάρχουσα εφαρμογή από το να φτιάξουν καινούργιες… Εγώ έχω Windows Phone όπου η εφαρμογή του spotify έχει να πάρει αναβάθμιση από τον Φλεβάρη του 15 (χωρίς πλάκα). Είναι απλά τραγική, δεν μπορώ να κάνω search στα αγαπημένα μου τραγούδια, ούτε να τα κατατάσσω με σειρά διαφορετική από αυτήν με την οποία τα πρόσθεσα… Όσο για το πόσο αργή είναι ας μην επεκταθώ…

Theo Thunder

Εαν είναι μέσα στο premium που ήδη πληρωνω… Θα ειναι κομπλέ!

Ανακιν

Ρε Ανέστη με τέτοιο κινητό που έχεις περιμένεις αναβάθμιση; αλήθεια; το spotify είναι τέλειο μακακια της cosmote που σταμάτησε το δωρεάν streaming και τώρα δίνει μόνο 500mb

Ανακιν

Ρε Ανέστη με τέτοιο κινητό που έχεις περιμένεις αναβάθμιση; αλήθεια; το spotify είναι τέλειο μαkaκια της cosmote που σταμάτησε το δωρεάν streaming και τώρα δίνει μόνο 500mb

Ανέστης

Τι σημασία εχει που έχω Windows Phone? Είναι πελάτης του spotify και πληρώνω όσα πληρώνουν και οι άλλοι που έχουν Android και iphone κινητά, άρα είναι δικαίωμα μου να έχω τα ίδια προνόμια και δυνατότητες. Αυτό που κάνει η Spotify Ltd είναι καθαρή κλοπή.
Αυτό που λες με τη cosmote δεν καταλαβαίνω που κολλάει αλλά έχεις δίκιο! Με νευρίασε αρκετά.
Το ότι είναι εξαιρετική υπηρεσία το spotify είναι βέβαιο και αδιαμφισβητητο. Όμως δεν μιλάμε για την υπηρεσία, αλλά για την ΕΦΑΡΜΟΓΉ.
Στο Android tablet μου μου κάνει μερικά αδικαιολόγητα κολλήματα, πχ μπορεί να πάρει και 30 Δευτέρα για να αρχίσει ένα τραγούδι που μπορεί και να έχω κατεβασμένο αλλά το παίζω με wifi ανοιχτό. Στο παλιό μου κινητό Android δεν μου έκανε τέτοια προβλήματα. Στον υπολογιστή είναι απλά έξοχο το πρόγραμμα.

Ανακιν

@Ανεστη συμφωνώ μαζί σου δίκιο έχεις απλά καμία εταιρεία δεν δίνει την προσοχή της σε Windows Phone όσο για την κοσμοτε με είχε βολέψει το δωρεάν streaming για διακοπές και ταξίδια χωρίς να μου τρώει mb τώρα δεν με συμφέρει καθόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.