Spotify, Η δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο από την COSMOTE

Η απόλυτη μουσική υπηρεσία είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για το Spotify, που καλωσορίζει η COSMOTE, και έρχεται να απογειώσει τους λάτρεις της μουσικής, με τα εκατομμύρια τραγούδια και τις πολλαπλές χρήσεις του. Από εδώ και πέρα, μέσω της δημοφιλέστερης μουσικής υπηρεσίας, οι συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους μουσικό κόσμο και να τον απολαύσουν, ό,τι κι αν κάνουν, όπου κι αν βρίσκονται.

Αλλά τί είναι αυτό που θα σε κάνει, κυριολεκτικά, να «κολλήσεις» με το Spotify; Μάλλον το γεγονός ότι φέρνει μπροστά σου ολόκληρη τη μουσική του κόσμου, αφού σου δίνει πρόσβαση σε παραπάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια, που καθημερινά εμπλουτίζονται με νέους τίτλους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείς επίσης να γίνεις μέλος της τεράστιας, αυτής, μουσικής κοινότητας και να μοιράζεσαι την αγαπημένη σου μουσική στο Facebook, το Twitter, στο blog σου ή μέσω e-mail.

Τα βήματα για τη χρήση του Spotify είναι απλά: Μέσω του Search μπορείς να ψάξεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και αυτόματα θα εμφανιστεί μια λίστα με τα άλμπουμ και τα τραγούδια του. Σε περίπτωση που ο καλλιτέχνης διαθέτει και account, τότε μπορείς, πολύ απλά, να τον ακολουθήσεις, για να μην χάσεις ούτε ένα τραγούδι του!

Χαλάρωσε και απόλαυσε το ραδιόφωνο του Spotify. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα αγαπημένο σου τραγούδι και μετά το Spotify radio θα αρχίζει να παίζει κομμάτια που ταιριάζουν με αυτό. Ιδανικό για τις περιπτώσεις που ξέρεις τι θέλεις να ακούσεις ή για όταν έχεις διάθεση για κάτι καινούργιο. Τέλος, αν ανήκεις στους… αναποφάσιστους που δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να ακούσουν, μπορείς απλά να εμπνευστείς μέσω του Discover και να δεις τι ακούν οι φίλοι σου αλλά και διάσημοι καλλιτέχνες ή άλλες προσωπικότητες που ακολουθείς.

Αν, από τις διαθέσιμες επιλογές, διαλέξεις το Spotify Premium, τότε η αγαπημένη σου μουσική μπορεί να σε ακολουθεί παντού, στο smartphone και στο tablet σου, ακόμα και όταν είσαι offline. Στο λεωφορείο, στη βόλτα, στο ταξίδι, στη γυμναστική, μπορείς παντού να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου playlists, ακόμα και όταν δεν έχεις WiFi.

Spotify COSMOTE, Spotify, Η δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο από την COSMOTE

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
βικη

πςς τελειο !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Software Spotify

Spotify: Ξεπέρασε για πρώτη φορά τους 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες

To Spotify ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2023 και τα νούμερα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.