Techie King στο GetItNow.gr, Δοκίμασε πρώτος όλα τα gadgets

Άνοιξε τις πύλες του το ηλεκτρονικό κατάστημα GetItNow στα πρότυπα του αμερικάνικου Yugster, με μια προσφορά κάθε ημέρα σε πολύ καλή τιμή. Το GetItNow προσφέρει δουλειά σε ένα άτομο, άντρα πάνω από 25 ετών για να δοκιμάζει gadgets και να λεει τη γνώμη του. Μάθετε πως θα πάρετε την δουλειά.

, Techie King στο GetItNow.gr, Δοκίμασε πρώτος όλα τα gadgets

Αρκετά ενδιαφέρουν προσέγγιση που με τον χρόνο θα κρίνουμε αν αξίζει να παρακολουθούμε, γιατί είναι super οι καλές τιμές αλλά σε προϊόντα 2009-2010 όχι από στοκ περασμένης τεχνολογίας. Ίδωμεν, ακόμα είναι νωρίς.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
amorphis

Θύμισέ μου γιατί θέλουν άντρα συγκεκριμένα…; τς τς τς

amorphis

Ααα έλα καλέ…έχει και για γυναίκες…μας τρόμαξες!! 😛

Ta-Nea.info Blog

Εμ…συγνωμη που γινομαι κακος? Αλλα μαλλον η καποιος εκλεψε το βιντεο σου η εισαι εσυ….για δες
https://www.getitnow.gr/contest/index.html?fa=v_e&id=83
https://www.youtube.com/watch?v=UOkqItd1aMc

Takis

Σήμερα το είδα που άνοιξε ολόκληρο… έχει πολύ πράμα μέσα… Το τηλεοπτικό τους το είδατε; https://www.youtube.com/watch?v=28QnAun2StE είναι όλα τα λεφτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet GetItnow Internet

GETITNOW.GR, Με νέα ανανεωμένη εικόνα

Το ανατρεπτικό online megastore GETITNOW.GR, ύστερα από μερικούς μήνες λειτουργίας και αφού έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις, ανανεώνεται και παρουσιάζει τη νέα του εικόνα. Τεράστια ποικιλία προϊόντων από όλες τις κατηγορίες και για όλες τις ανάγκες, χαμηλές τιμές και προσφορές, εικόνες και βίντεο που θα σας μαγέψουν, είναι τα βασικά στοιχεία που θα […]

Μικρά νέα GetItnow Internet

www.GetItNow.gr, Νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μεσούσης της εορταστικής περιόδου. Ονομάζεται GetItNow και θα το βρείτε από αύριο στην διεύθυνση www.getitnow.gr. Σύμφωνα με τα όσα έχουν “διαρρεύσει” μέχρι στιγμής στο Facebook page του GetInNow, θα πρέπει να αναμένουμε ένα online πολυκατάστημα.