Tim Cook: Το απίστευτο τρολάρισμα του Twitter για την θολή φωτογραφία

Για την κάμερα των iPhone συνήθως ακούγονται πολύ καλά σχόλια για το πόσο γρήγορες και καλές φωτογραφίες τραβά. Η ίδια η Apple έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες με την τελευταία έκδοση της ναυαρχίδας της.

Ωστόσο, η “δυσφήμιση” της κάμερας του iPhone προέρχεται από τον CEO Tim Cook, ο οποίος παρευρέθηκε στο γεγονός της χρονιάς που είναι ο τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου Superbowl. Για να γιορτάσει τη νίκη των Denver Broncos έναντι των Carolina Panthers, ο Cook ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία και το Twitter πήρε φωτιά.

Η φωτογραφία είναι πράγματι θολή και καθόλου κολακευτική για τη ναυαρχίδα της Apple, και οι σχεδόν 2 εκ. followers του άρχισαν το απίστευτο τρολάρισμα. Πολλοί σχολίασαν την έλλειψη οπτικού σταθεροποιητή εικόνας, άλλοι αναρωτήθηκαν αν αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία που θα μπορούσε να τραβήξει και άλλοι του πρότειναν να χρησιμοποιήσει ένα κινητό της Samsung για καλύτερες φωτογραφίες.

Δείτε και κρίνετε:

tim cook blurred photo, Tim Cook: Το απίστευτο τρολάρισμα του Twitter για την θολή φωτογραφία

tim cook blurred photo, Tim Cook: Το απίστευτο τρολάρισμα του Twitter για την θολή φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tolkien

εχει φαει το τρολαρισμα ο τυπος στο twitter.
Τρομερη φωτογραφια παντως. Αν και απ οτι λενε στο twitter ειναι απο το νεο iphone 7 που ετοιμαζεται και απλα ηθελε να πεσουν ολα τα φωτα πανω του (κυριολεκτικα ομως) . 😛 🙂 😛

ChrisG

τα iphones ποτέ δεν είχαν τις καλύτερες κάμερες και φυσικά αν η φωτογραφία βγήκε με απλό non plus μοντέλο λογικό επιβαρύνοντας την κατάσταση.μαντέψτε όμως ποιός φταίει γιάυτο αφήνωντας συσκευή χωρίς OIS των 800 και βάλε ευρώ…μα φυσικά η apple.ένα nokia με Carle zeiss των 5mp να είχε ο Cook θα έβγαζε κλάσης ανώτερη φωτογραφιά.μιλάμε η φωτογραφία δεν θα μπορούσε να βγεί χειρότερα…

παπαροκας tiamat

Καλα ρε τους κανει!!!!
Ας!τους brickαρει ολα τα τηλεφωνα!!!!να μη φτιαχνει after sales services ελλαδα που τα iphone καθε χρονια κανουν ρεκορ πωλησεων στην εδω αγορα!! Να τους βαζει να πληρωνουν οριτζιναλ εξαρτηματα! Να τα brickaρει να τα κανει διακοσμητικα ολα τα iphone!!!! Να εχει μονο εναν χρονο εγγύηση οπως τωρα!!!!

Αντε ρε απο δω που ξυπνησατε και θελετε και OIS στη καμερα!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ!!!!
🍎 FOREVER !

DimitrisZ

Με ΟIS ακομη και να περπατας, η φωτο βγαινει σταθερη, και το ξερω απο προσωπικη εμπειρια (εχω G3).
Η φωτογραφια ειναι για γελια και ξεφτιλιζει την αρνηση να βαλει OIS στο μικρο 6s καθως και την πολυδιαφημισμένη καμερα των iPhones.

Consigliere

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
0

παπαροκας tiamat

Kαι στο βιντεο βοηθα παρα πολυ το ois πολυ κανοντας την κινηση του χεριου ομαλη .δεν εχει αυτο το τρεμουλο ,τα άγαρμπα γρηγορα πανω κατω,δεξια αριστερα η εικονα!!! Η μαλλον τα εχει αλλα σε πολυ μικρο βαθμο, κατι που λογικα θα φτιαχτει στις επόμενες γενιες κινητων και οι ληψεις βιντεο θα γινουν 100% smooth!

Που να τα πεις αυτα σε αγορακια και κοριτσάκια που θελουν να εχουν iphone χα χα!

Makis

Όλοι οι φωτογράφοι εδώ μαζευτήκατε…το εάν ο φωτογράφος είναι “κουλός” δεν το εξετάζουμε;…καλά…και με dslr μπορεί να βγάλεις την χειρότερη φωτογραφία ever, η μηχανή φταίει; δηλαδή τα δικά σας δεν έχουν “χάσει” ποτέ φώτο…μπράβο…

aptalikos

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον κράζετε αυτόν και το τηλεφωνό του. Τόσο μπορούσε τόσο έκανε.
Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει.

ChrisG

εάν το iphone είχε ois δεν θα έβγαινε η φωτογραφία με τόσο χάλι.και βλέποντας τον CEO της apple να μην ξέρει να βγάλει μία φωτογραφία με ένα Iphone είναι για γέλια.ούτε κουλός είναι ούτε και ως CEO δεν έχει ιδέα απο φωτογραφία και τεχνολογία,όταν προσπαθεί ο ίδιος να πείσει άλλους ανθρώπους για την “σούπερ” κάμερα του Iphone.αυτό είναι δυσφήμιση για την εταιρεία του.800 και βάλε smart χωρίς ois και ακόμη το συζητάμε…να είναι καλά το μήλο που έχει στα iphone hardware ούτε των 250 ευρώ smart.αντί να τους πάρουν με τις πέτρες εκεί στην apple όλοι τους και να αρχίσουν να ζητάνε σωστό hardware κάποιοι θέλουν και να τους δικαιολογήσουν.μετά βλέπουν 2 ram και τρέχουν για innovation.τρέλα ρε φίλε…

Kostas

Κλασικοί κωμικοί haters ! To πατίνι μου είναι καλύτερο από mercendes και ας είμαι υπό την επήρεια zanax

Topdim

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Makis

Όντως έχει πλάκα και δεν υποστηρίζουμε το iphone που έτσι κι αλλιώς όμως βγάζει καλές φώτος, θυμήσου όμως και το δικό σου όταν έβγαλε μία τέτοια και έτρεξες άρον άρον να την σβήσεις…

Νικος

Sony lens κ τον ίδιο έχουν …το iPhone 6 μου βγάζει πεντακάθαρα πάντως ..καθίστε με σαμσουνγκ να πάθει υπερθέρμανση κ να κλήση η κάμερα

ChrisG

@ Νικος να πάθει υπερθέμανση και να κλείσει η κάμερα πότε;όταν βγάζουμε φωτογραφίες;έλεος ρε φίλε…πήγα εξωτερικό με το Note 4 έχοντας την δεύτερη μπαταρία στην τσέπη.τράβηξα 4k δεκάδες και φωτογραφίες εκατοντάδες το ένα πάνω στο άλλο.δεν κατάλαβε τίποτε.που τα βρίσκεις αυτά και τα λές…τόσο apple,μα τόσο apple;

Κώστας Ζ.

@Tim Cook, παλι εκανες εναν πλανήτη να ασχολείται μαζί σου, ανεβάζοντας μια κακοτραβηγμενη εικόνα, το μελι εχεις;…

ChrisG

Αν η φωτογραφία ήταν καλό τραβηγμένη υπό τις ιδανικότερες συνθήκες τώρα θα σχολίαζαν κάποιοι τον “τέλειο”φακό και το σούπερ iOS.στην αντίθετη περίπτωση ήταν μια άτυχης στιγμή…α ρε Cook…έλα εδώ να σου κάνουμε μερικά σεμινάρια φωτογραφίας,δεν θα σε χρεώσουμε κιόλας:)

vasilist

Χάχα πολύ fail ο cook, τι ήθελε και την ανέβασε…
Σίγουρα τα iPhone δεν έχουν την καλύτερη κάμερα εδώ και καιρό αλλά δεν είναι φωτό αυτή που τράβηξε ο τύπος τα iPhone βγάζουν καλές φωτό, δεν ξέρει να βγάζει ο τύπος.
Πάω στοίχημα ότι ούτε καν touch to focus δεν έκανε.

Gpapa

Μόνο υποστηρικτής της apple θα μπορούσε να πει την mercedes “mercendes” , αφού δεν ξέρετε από τεχνολογία γι’ αυτό και υποστηρίζετε το μήλο , ασχοληθείτε με το πλέξιμο καλύτερα.

Ανακιν

Όλα και όλα παιδιά τα iPhone τραβάνε ωραίες φωτογραφίες ακόμα και η μπροστινή κάμερα του 5s με 1.2 mp τραβάει σαν την 5αρα του s6! Ασ βριζουμε ότι θέλουμε την Apple αλλά από κάμερα δεν έχει πρόβλημα

viel

η καμερα του iphone ειναι απο τις καλυτερες και εχει και το πιο γρηγορο burst με auto focus απλα ο cook ηταν πιωμενος δεν εξηγητε αλλιως χαχαχα αλλα να την ανεβασει κιολας φαντασου…

Kostas

@Gpapa Ούτε Το Zanax το έγραψα σωστά ,ρώτα το φαρμακοποιό σου ! Δυστυχώς δεν έχει edit το νταλαβέρι,μόλις το πρόσεξα ήταν αργά! Και μη μιλάμε για ορθογραφίες καλύτερα 9 στις 10 αξιολογήσεις του playstore σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές δεν γράφουν σωστά ούτε το όνομα τους!
Προσωπικά έχω εταιρία τεχνολογίας από το 1989,πάντα ξέρω τι λέω,εσύ λες ότι διαβάζεις.
Και ξέρω και ζω από την τεχνολογία φίλε μου πελάτη

Android & Windows User

στην εποχή του Steve Jobs άξιζε σαν εταιρία από τότε που έχει αυτόν το Kεφτέ για CEO μας έχουν πρήξει τα @ρh!dι4 μας δεν φτάνει που κλέβει πατέντες συνεχώς από τους άλλους και λαδώνει για να μην βγουν στην φόρα θέλει να κατηγοράει και την Samsung ας είναι καλά όλα αυτά τα zoa και m@LaK!$meNa iSheeps που τη συντηρούν και δίνουν τα ωραία τους λεφτά για τις σαβούρες που πουλάει και Kλέβει τον κόσμο…. !!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.