Το “αυγό του Instagram” προχώρησε σε διαφήμιση για καλό σκοπό

αυγό του Instagram, Το “αυγό του Instagram” προχώρησε σε διαφήμιση για καλό σκοπό

Το αυγό του παγκόσμιου ρεκόρ στο Instagram, με τους 10 εκατομμύρια followers και τα πάνω από 52 εκατομμύρια likes, χρησιμοποίησε τη φήμη του για καλό σκοπό. Σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, εμφανίστηκε σε διαφήμιση του διάσημου αθλητικού γεγονότος Super Bowl και προώθησε την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία, ιδιαίτερα όταν αυτή σχετίζεται με τα κοινωνικά μέσα.

Πρόσφατα έχω αρχίσει να σπάω…η πίεση των social media έχει αρχίσει και με ενοχλεί“, λέει η λεζάντα καθώς το αυγό αρχίζει να σπάει. “Εάν αγωνίζεστε κ εσείς, μιλήστε σε κάποιον.” Το αυγό γίνεται και πάλι ολόκληρο, εμφανίζοντας μια σύνδεση με την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Ψυχικής Υγείας.

αυγό του Instagram, Το “αυγό του Instagram” προχώρησε σε διαφήμιση για καλό σκοπό

αυγό του Instagram, Το “αυγό του Instagram” προχώρησε σε διαφήμιση για καλό σκοπό

αυγό του Instagram, Το “αυγό του Instagram” προχώρησε σε διαφήμιση για καλό σκοπό

Πριν από την αποκάλυψη της διαφήμισης, οι New York Times αποκάλυψαν τον δημιουργό του αυγού τον Chris Godfrey, 29χρονο διαφημιστή από το Λονδίνο. Μαζί με δύο φίλους του, την Alissa Khan-Whelan και τον C.J. Brown, δημιούργησαν το αυγό (γνωστό ως “Eugene”) ως πρόκληση για να νικήσει το ρεκόρ των Instagram “likes” που κατείχε η Kylie Jenner. Η ομάδα παρατήρησε τότε ότι οι περισσότεροι οπαδοί του Ευγένιου ήταν οι νεότεροι χρήστες του Instagram. “Στα σχολεία άρχισε να εξαπλώνεται. Είχε εξαπλωθεί μέσα από τις παιδικές χαρές“, δήλωσε ο Godfrey στο NYT.

Ένας λογαριασμός στο Instagram με πάρα πολλούς ακολούθους μπορεί να αξίζει πολλά χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και 10 εκατομμύρια δολάρια στην περίπτωση του αυγού. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των παιδιών που εκτίθενται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η ομάδα επέλεξε να προωθήσει ένα θετικό μήνυμα. “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το #TalkingEgg για την προβολή του #althhealth απόψε“, τουίταρε το Mental Health of America. «Το κάνατε για τον 1 στους 5 Αμερικανούς που ζουν με ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας»

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.