Το ΓΕΣ βάζει δωρεάν internet σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια του Στρατού Ξηράς

Η τεχνολογία μπαίνει όλο και πιο έντονα στο Στρατό Ξηράς μιας και κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, βάζει δωρεάν internet σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια του Στρατού Ξηράς για να υπάρχει άλλη μια δίοδος επικοινωνίας σε όσους υπηρετούν σε αυτά.

Το 2018 έχει χαρακτηριστεί “Έτος Μέριμνας Προσωπικού” και τι καλύτερο από να μπορούν οι στρατεύσιμοι να έχουν επιπλέον τρόπους επικοινωνίας, με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, να έχει ήδη δώσει εντολή για δωρεάν internet σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια του στρατού ξηράς. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ, Συνταγματάρχη Μιχάλη Ψαρομιχαλάκη, αναγνωρίζει πως η συνεχής επικοινωνία είναι μια καθημερινή ανάγκη και όχι πολυτέλεια και για αυτό το λόγο τα απομακρυσμένα φυλάκια θα έχουν πλέον δωρεάν internet.

Ο Στρατός Ξηράς κατανοώντας αυτές τις ανάγκες επικοινωνίας, εγκατέστησε και θα συνεχίσει να εγκαθιστά δωρεάν internet σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια, έτσι ώστε όλοι όσοι υπηρετούν σε αυτά να μπορούν να συνεχίσουν να επικοινωνούν σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, με αφορμή την κατάταξη των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2018 ΣΤ’ ΕΣΣΟ δημιουργήθηκε ένα video που δείχνει έναν στρατιώτη να επικοινωνεί με τη σύντροφό του μέσω internet, σε μια κίνηση που από πολλούς θα θεωρηθεί πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας μας.

ΓΕΣ δωρεάν internet απομακρυσμένα φυλάκια Στρατού Ξηράς, Το ΓΕΣ βάζει δωρεάν internet σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια του Στρατού Ξηράς

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Όταν πήγα εγώ στρατό μας έπαιρναν μέχρι και το ραδιακι στην είσοδο… πόσο μάλλον τα κινητά!

I am

Δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά διαφωνώ τελείως. Οκ κι εγώ θα βαριέμαι και θα είμαι στο κινητό αλλά πιο το νόημα του στρατού αν κάνεις ότι κάνεις κάθε μέρα και στο σπίτι σου.

Alex

Το λες επειδή δεν έχεις πάει ακόμα στρατό. 24 ώρες το 24ωρο σε φυλάκιο τι νομίζεις ότι έχεις να κάνεις; Τηλεόραση, playstation, φαί και ύπνος ανάμεσα στις υπηρεσίες.

Κώστας Ζ.

@ιακωβος, έχεις γράψει ‘δωρεάν internet’ στις 4 από τις 5 προτάσεις του άρθρου. Ένοιωσα ότι διάβασα την ίδια ακριβώς πρόταση 5 φορές.

Υ.Γ. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, κακοπροαιρετα το λέω.

Kosmas

Η τεχνολογική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα έχει αλλάξει πολύ. Υπηρέτησα το ’15 κύπρο. Διαφωνώ κάθετα πολιτικά με την υπουργάρα αλλά έχει άψογη συνεργασία με το ΓΕΣ και τους βγάζω το καπέλο. Οι στρατιωτικοί ούτως ή άλλως αν σέβονται τους εαυτούς τους κάνανε πάντα ότι καλύτερο. Εύγε.

Ο πιο προηγμένος τεχνολογικά στρατός στο ΝΑΤΟ ακόμα και οι αμερικάνοι που δικές τους εταιρείες βγάζουν τα πιο προηγμένα όπλα δεν τα έχουν στο στρατό τους γιατί κοστίζουν. Με τη στροφή που έχουν πάρει πλέον οι δικοί μας θα θέλουν όλοι να πάνε στρατό (ακόμα και οι γυναίκες)

Για όσους με περνάνε για στρατόκαυλο και για όσους έχουν φόβο, έκανα θητεία εν μέσω διδακτορικού στο εξωτερικό σε δύο δόσεις με τέλεια συνεργασία από όλους και είμαι και γκέι (όχι ότι σας νοιάζει αλλά πιστεύω πως σε ένα παλικάρι εκεί έξω θα φαίνεται βουνό)

Σταύρος Χρι

Ρε πάμε καλά ; Εγώ είμαι αεροπορία τωρα. Στο πηγάδι κατουρισαμε εμείς ; Μόνο στο στρατό ξηράς ;

Jim

Και εγω αεροπορια ειμαι..παλι καλα εχουμε ιντερνετ

Σταύρος Χρι

Που εισαι και έχετε ίντερνετ ρε σειρά ;

Νίκος

Το καλύτερο θα ήταν να μην υπήρχε καθόλου στρατός αλλά ποιος θα σφουγγαριζε μετά;

Νίκος

@I am τα δεδομένα προφανώς δεν τα έχεις ακουστά..χαχαχαχαχαχα

manolis

ξυπνιστε ρε μπηκαν οι τουρκοι, τωρα βρηκαν να μπουνε και αυτοι οι γαμημενοι τωρα που κοντευω να βγω πρωτος στο pubg

ilias

με παραλλαγή στο κρεβάτι;;;; θα γεμίσουν κοριούς…. αναφερόμενος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.