Το Instagram σε προσπάθεια να αφαιρέσει τα αγορασμένα likes, followers και comments

Instagram προσπάθεια αφαιρέσει αγορασμένα likes followers comments, Το Instagram σε προσπάθεια να αφαιρέσει τα αγορασμένα likes, followers και comments

Το Instagram, βάζει τέλος στα ψεύτικα προφίλ, ψεύτικα likes και ψεύτικα σχόλια. Ή, τουλάχιστον, αυτό θα προσπαθήσει να καταφέρει η ομάδα ανάπτυξης της δημοφιλούς εφαρμογής προσπαθώντας να καταπολεμήσει τις third-party εφαρμογές.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι όλες αυτές οι εφαρμογές που δημιουργούν ψεύτικα likes, follows και σχόλια παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης του Instagram και γι’ αυτό θα μπλοκάρονται. Παράλληλα, όσοι χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους third-party εφαρμογές θα λαμβάνουν άμεσα ένα μήνυμα που θα τους ενημερώνει ότι αφαιρέθηκαν τα ψεύτικα likes, follows και comments που είχαν καταγραφεί στους λογαριασμούς τους και επιπλέον θα τους ζητείται να αλλάξουν το password τους.

Το σύστημα των ψεύτικων likes συνήθως δουλεύει ζητώντας το password του χρήστη, ώστε να υπάρχουν ψευδείς αλληλεπιδράσεις με το δικό τους account. Την παύση χρήσεις αυτών των εφαρμογών θα την καταφέρει με τη βοήθεια ενός νέου αλγορίθμου μηχανικής μάθησης που εντοπίζει ποιοι λογαριασμοί χρησιμοποιούν αυτές τις third-party εφαρμογές.

Τέλος, αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιστεί, οι χρήστες θα δουν “την εμπειρία τους στο Instagram να επηρεάζεται”, όπως για παράδειγμα με περιορισμένη πρόσβαση σε κάποια χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet Instagram

To Instagram δοκιμάζει το Flipside για ένα πιο ιδιωτικό προφίλ

Το Instagram εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Flipside” που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δευτερεύον προφίλ.