Το νέο iPad Mini επιστρέφει μαζί με το entry-level iPad με οθόνη 10" μέσα στο 2019;

νεο iPad Mini επιστρέφει με entry-level iPad οθόνη 10 2019, Το νέο iPad Mini επιστρέφει μαζί με το entry-level iPad με οθόνη 10" μέσα στο 2019;
Το iPad mini 4 είχε κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το Σεπτέμβριο του 2015 και από τότε πωλείται στα καταστήματα μέχρι σήμερα, αλλά φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για το διάδοχό του μιας και οι πληροφορίες θέλουν το iPad mini 5 να εμφανίζεται μαζί με το entry-level iPad με οθόνη 10″ μέσα στο 2019.
Σύμφωνα με πηγές από την Κίνα, η Apple ετοιμάζει το πέμπτο iPad mini το οποίο θα παρουσιαστεί μαζί με το βασικό μοντέλο των 10 ιντσών που θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η αναφορά σχετικά με τα νέα iPad προέρχεται από το Ιαπωνικό blog Mac Otakara όπου ισχυρίζεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το οικονομικό iPad mini 5 μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 για να ενισχύσει τις πωλήσεις των iPad, με τη μαζική παραγωγή να ξεκινάει στα τέλη Δεκεμβρίου.
Η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο iPad mini από το 2015, με το iPad mini 4 να έχει φτάσει να πωλείται στην έκδοση των 128GB με τιμή 399 δολάρια. Ο γνωστός και αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo, είχε δηλώσει τον Οκτώβριο πως η Apple ήδη εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου iPad mini με βελτιωμένο επεξεργαστή και οθόνη χαμηλού κόστους, με την κυκλοφορία του να γίνεται στις αρχές του νέου έτους.
Τέλος, όσον αφορά το entry-level iPad, αναφορές κάνουν λόγο πως θα αντικαταστήσει το τωρινό στις 9.7 ίντσες με ένα που θα έχει οθόνη 10 ιντσών και πιο λεπτή κατασκευή, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος. Σε συνέχεια των πολύ καλών πωλήσεων του τωρινού iPad, η Apple φημολογείται πως θα παρουσιάσει δύο νέα οικονομικά μοντέλα τα οποία θα διαθέτουν διαφορετική οθόνη από την τωρινή, με σκοπό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις του iPad μέσα στο 2019.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ελπίζω να μη ” λυγίσω ” και το πάρω…

Sakis

Κάτοχος ipad mini retina. Μετά από τόσα χρόνια και για την ηλικία του είναι άριστο.! Και μετά ας κράζουν την apple…..

Nick

Δεν θα το πιστέψετε αλλά σήμερα το πρωί πήρα το iPad 9.7 2018 και τώρα μου λέτε ότι θα βγει καινούριο ….. θα τρελαθώ

nikos2018

@Nick, πόσο λυγισμένο είναι το δικό σου ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.