Το Twitter φέρνει την επιλογή επεξεργασίας των tweets;

twitter φέρνει επιλογή επεξεργασίας tweets, Το Twitter φέρνει την επιλογή επεξεργασίας των tweets;

Ο CEO του Twitter Jack Dorsey έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Indian Institute of Technology και μίλησε για την πιθανή ύπαρξη μιας νέας επιλογής στο Twitter η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται tweets που έχουν ήδη δημοσιεύσει.

Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν δηλώσει κατά καιρούς πως θα ήθελαν πολύ αυτή την επιλογή έτσι ώστε να μπορούν να επεξεργαστούν μηνύματα που έχουν ήδη ανεβάσει στο Twitter. Ο Dorsey ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχουν σκεφτεί σοβαρά να προσθέσουν το νέο αυτό χαρακτηριστικό με έναν όμως περιορισμό: η επεξεργασία αυτή θα αφορά στην αλλαγή ορισμένων τυπογραφικών λαθών και μόνο κι όχι στην αλλαγή μεγάλου μέρους του tweet, ειδικά σε tweets που έχουν γραφεί πολύ καιρό πριν.

Με λίγα λόγια, η εταιρεία είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο της νέας αυτής επιλογής, θα προσπαθήσει όμως να την προσαρμόσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλλάζει όλο το περιεχόμενο ή η ερμηνεία του κάθε μηνύματος. Ο Dorsey είπε πως κάτι τέτοιο θα συμβεί με περιορισμούς γιατί, για παράδειγμα, εάν οι χρήστες κάνουν retweets σε κάποια tweets άλλων χρηστών κι αυτά τελικά αλλάξουν ολοκληρωτικά έπειτα δε θα έχει νόημα η όλη διαδικασία του retweet κι αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσει να το αποφύγει.

Ο Dorsey, τέλος, τόνισε πως σκεφτόταν εδώ και λίγο καιρό μια τέτοια προσθήκη στο Twitter αλλά αυτό που τον απασχολούσε ήταν η σωστή εφαρμογή του χωρίς να δημιουργήσει πιθανές παρεξηγήσεις μεταξύ των χρηστών αλλά και να διαφυλάξει γενικότερα την ομαλή ροή της εφαρμογής. Για αυτό το λόγο θα προσπαθήσει οι όποια αλλαγές να αφορούν μόνο σε διόρθωση τυπογραφικών λαθών, όπως αναφέρθηκε.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.