Ο Trump, ο Putin και η από κοινού μονάδα Cyber Security

trump putin cyber security, Ο Trump, ο Putin και η από κοινού μονάδα Cyber Security

Στις ΗΠΑ έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για την τυχόν εμπλοκή της Ρωσίας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν νικητή τον Donald Trump. Υπάρχουν οι υποψίες ότι Ρώσοι hackers ευνόησαν την νίκη του Trump.

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες ερευνούν την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ της εκλογικής καμπάνιας του προέδρου και των Ρώσων αξιωματούχων, έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του Trump για την δημιουργία “cyber security μονάδας” σε συνεργασία με τη Ρωσία για την προστασία των εκλογών από επιθέσεις και όχι μόνο.

Putin και Trump συζήτησαν για την από κοινού δημιουργία μιας μονάδας ασφαλείας κατά τη διάρκεια της Συνόδου κορυφής G20 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δυο παγκόσμιοι ηγέτες συναντήθηκαν σε μια πολυαναμενόμενη σύνοδο.

Ο ίδιος ο Donald Trump έκανε γνωστό το γεγονός μέσω του αγαπημένου του social media, που δεν είναι άλλο από το Twitter.

“Ο Πούτιν και εγώ συζητήσαμε για τη δημιουργία μιας αδιαπέραστης μονάδας Cyber Security, έτσι ώστε η εκλογική πειρατεία, και πολλά άλλα αρνητικά πράγματα, να φυλαχτούν και να ασφαλιστούν”, έγραψε ο Trump.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την μονάδα αυτή, επομένως δεν είναι σαφές πως θα λειτουργεί και που θα δραστηριοποιείται.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.