Αλλαγές στο Twitter, Νέο profile page

Εδώ και μερικές ώρες αρκετά Twitter profiles ξεκίνησαν να αλλάζουν εμφάνιση και να μετατρέπονται σε πιο φιλικά προς τον χρήστη επιτρέποντας να βάλουμε μεγαλύτερες εικόνες profile και header αλλά και να κάνουμε pin κάποιο tweet μας πάνω-πάνω που δεν θέλουμε να χαθεί.

Τα tweet μας που αποκτούν μεγαλύτερο engagement με άλλους χρήστες θα εμφανίζονται και λίγο μεγαλύτερα τονίζοντας ότι είναι σημαντικά ενώ όταν επισκεπτόμαστε profiles άλλων χρηστών θα μπορούν να φιλτράρουμε τα tweets τους με το αν ενσωματώνουν φωτογραφία, έχουν μόνο κείμενο ή απαντήσεις από άλλους χρήστες.

Ακολουθήστε το Twitter profile του Techblog μαζί με ακόμα 12.300 followers εδώ twitter.com/TechblogGR! Το δικό σας άλλαξε;

Twitter νέα προφίλ χρηστών, Αλλαγές στο Twitter, Νέο profile page

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Το δικο μου μέχρι χθες δεν είχε αλλάξει…

Konstantinos

Αγοράστηκε από facebook?

ELENH MAYROYLH

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.