Twitter, 5 έξυπνα applications για να διαχειρίζεστε το account σας

Το γνωστό σε όλους τραγουδάκι-ωδή στο microblogging φαινόμενο, You’re No One If You Are Not On Twitter λέει ότι αν δεν έκανες κάποιο συμβάν γνωστό στο Twitter τότε μη περιμένεις να το δουν ή να σε πιστέψουν. Επειδή λοιπόν φανταζόμαστε πόσο απασχολημένοι θα είστε προσπαθώντας να μην ξεχάσετε τίποτα και να γίνετε πιστευτοί, παρακάτω θα βρείτε free tips για να διαχειριστείτε το χρόνο και το account σας.

, Twitter, 5 έξυπνα applications για να διαχειρίζεστε το account σας
Free Twitter Designer
Παρόλο που μπορείτε να κάνετε προσωπικές παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση της σελίδας σας από τις επιλογές του ίδιου του site, αισθάνεστε τη δημιουργικότητά σας να περιορίζεται. Δεν υπάρχει λόγος; μέσω της ιστοσελίδας Free Twitter Designer έχετε όλα τα tools για να εκφραστείτε ελεύθερα! Έτσι η σελίδα σας εκτός από τα νέα θα υποδεικνύει και την προσωπικότητά σας!

, Twitter, 5 έξυπνα applications για να διαχειρίζεστε το account σας
Tweet Deck
Το απόλυτο organizer για να οργανώσετε και να κατηγοριοποιήσετε τα tweets και τα replies σας, του φίλους και όσους ακολουθείτε είναι το Tweet Deck. Είναι ένα free download για Mac OS X και Windows στο οποίο μπορείτε να βλέπετε σε columns και με groups όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα twitter threads.Εκτός από τις default στήλες, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και εσείς τις δικές σας.

, Twitter, 5 έξυπνα applications για να διαχειρίζεστε το account σας

, Twitter, 5 έξυπνα applications για να διαχειρίζεστε το account σας
Μycleenr
Αλήθεια χρειάζεστε όλα τα εκείνα τα inactive accounts που ακολουθείτε? Σκουπίστε και καθαρίστε όλα τα περιττά tweets αφού πρώτα εγγραφείτε δωρεάν στο My Cleenr.

, Twitter, 5 έξυπνα applications για να διαχειρίζεστε το account σας
Tweet Scan
Πρόκειται για search engine γύρω από όσα σχετίζονται με το Twitter. To Tweet Scan είναι ένα χρήσιμο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε public messages και profiles.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azaas

to tweet deck to exw kai einai mia xara.. malista i dinatotita pou sou dinei na kaneis 3exwrista columns “arxeiothetwntas” kata kapoio tropo ta contacts sou kapoies fores einai san mana e3ouranou!!! Dinei episis polla option oso afora to customization tou idiou tou client 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.