Vodafone: Οπτική ίνα σε Νέα Ιωνία, Παγκράτι, Βύρωνα, Νέο Κόσμο, Φρεαττύδα και Γηροκομείο

Vodafone Οπτική ίνα Νέα Ιωνία, Παγκράτι, Βύρωνα, Νέο Κόσμο, Vodafone: Οπτική ίνα σε Νέα Ιωνία, Παγκράτι, Βύρωνα, Νέο Κόσμο, Φρεαττύδα και Γηροκομείο

Το επενδυτικό σχέδιο της Vodafone Ελλάδας περιλαμβάνει επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς για την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών που διαθέτει η Vodafone με την υλοποίηση FTTH (fiber-to-the-home) και FTTC (fiber-to-the-cabinet) σε διαφορετικές περιοχές ανά την Ελλάδα.

Η υλοποίηση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας για επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020 σε δίκτυα νέας γενιάς σταθερής και κινητής, αναβαθμίσεις προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και αναβάθμιση του δικτύου καταστημάτων της.

Ήδη, η Vodafone Ελλάδας, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα δίκτυα οπτικών ινών στη χώρα, επεκτείνει το δίκτυό της σε νέες περιοχές, όπως Νέα Ιωνία, Φρεαττύδα, Γηροκομείο, Παγκράτι, Βύρωνα και Νέο Κόσμο.

Τα πλεονεκτήματά των δικτύων οπτικών ινών είναι σημαντικά καθώς αποτελούν τη μόνη τεχνολογία που μπορεί να διασφαλίσει την ίδια ποιότητα υπηρεσίας συνεχώς σε κάθε καταναλωτή ανεξάρτητα από την απόσταση που μπορεί να έχει από τον πλησιέστερο επικοινωνιακό κόμβο, ενώ την ίδια στιγμή χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. 

Λόγω των χαρακτηριστικών αυτών, οι οπτικές ίνες εξασφαλίζουν σταθερή σύνδεση με ελάχιστη καθυστέρηση και δυναμική συμμετρία στη μεταφορά των δεδομένων, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα για απίστευτες ταχύτητες τόσο στο download όσο και στο upload.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Smithsonian

Όποτε τους λέω φτιάξτε πρώτα τις ταχύτητες των μη vdsl μου λένε αααα ελάτε στο vdsl γιατί στο άλλο φταίει ο ΟΤΕ και θα έχετε πάντα χαμηλή ταχύτητα, γελάει ο κόσμος

marios1508

Εδώ και 1,5 χρόνο έχουν σκάψει όλο το Παγκράτι. Ανά 2-3 τετράγωνα και μια καμπίνα. Άντε να δούμε πότε θα ενεργοποιηθούν μπας και δούμε πραγματικές ταχύτητες. Γιατί με τα 6 και 7 Mbps δεν παλεύεται…

James

@Smithsonian ναι όλο ο ΟΤΕ φταίει. Και μένα το ίδιο μου έλεγαν. Όταν έφυγα από αυτούς και πήγα ΟΤΕ τα 3 Mbps έγιναν 9,5, σχεδόν 4 χιλιόμετρα από το dslam

βασιλης

και εμενα παγκρατι και μαλιστα η καμπινια ειναι το πολυ 20 μετρα απο το σπιτι μου και ποιανω 23 αντι για 30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.