Vodafone.gr | Όλες οι υπηρεσίες και τα προνόμια με ένα κλικ

, Vodafone.gr | Όλες οι υπηρεσίες και τα προνόμια με ένα κλικΓια μία ακόμη φορά, η Vodafone καινοτομεί και προσφέρει σε όλους τους χρήστες του Internet την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης Vodafone τώρα και μέσω του Διαδικτύου. Όλοι οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν να αγοράσουν νέο κινητό κάνοντας νέα σύνδεση, να ανανεώσουν την υπάρχουσα σύνδεσή τους αναβαθμίζοντας τη συσκευή τους, να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού τους, αλλά και να πληρώσουν το λογαριασμό του προγράμματος συμβολαίου τους, όλο το 24ωρο, εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ.

Οι σημαντικότερες υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται μέσω του νέου site της Vodafone είναι οι εξής:

Αγορά Συσκευής & Νέα Σύνδεση
Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.vodafone.gr, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τις πιο καινούριες συσκευές, καθώς και αποκλειστικές Vodafone συσκευές στις καλύτερες τιμές της αγοράς, να τις αποκτήσει με επιδότηση κάνοντας νέα σύνδεση με ατομικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό πρόγραμμα και παράλληλα να διαλέξει εύκολο αριθμό κινητού.

Ανανέωση Σύνδεσης & Αναβάθμιση Συσκευής
Στο ανανεωμένο site της Vodafone, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone (ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και εταιρείες) έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν καινούριο κινητό με επιδότηση, ανανεώνοντας τη σύνδεσή τους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, απλά και γρήγορα.

My Account (Διαχείριση Συνδέσεων)
Το www.vodafone.gr δίνει τη δυνατότητα σε όλους, ιδιώτες και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου, να εγγραφούν στην υπηρεσία My Account για να διαχειρίζονται τις συνδέσεις τους, να αλλάζουν πρόγραμμα χρήσης, να ενεργοποιούν/απενεργοποιούν υπηρεσίες, να αλλάζουν τα στοιχεία τους και να παρακολουθούν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους. Οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν και να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους και τα πακέτα μηνυμάτων τους ανά πάσα στιγμή, καθώς και να εξαργυρώνουν τους Pointmania πόντους.

Πληρωμή Λογαριασμού
Οι συνδρομητές συμβολαίου μπορούν να πληρώνουν το λογαριασμό τους, όλο το 24ωρο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Η πληρωμή λογαριασμού μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο μέσω πιστωτικής (Visa ή Mastercard), όσο και μέσω χρεωστικής κάρτας (Visa Electron ή Maestro).

Ελεύθεροι Επαγγελματίες & Εταιρικοί Πελάτες
Τέλος, οι εταιρικοί πελάτες Vodafone μπορούν να δουν το λογαριασμό τους και να δημιουργήσουν αναφορές, να κάνουν αιτήματα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης υπηρεσιών, να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους, να κάνουν νέες συνδέσεις και να δώσουν πρόσβαση στους υπαλλήλους τους στην ανάλυση κλήσεων του εταιρικού τους αριθμού.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.