VORT-EX 08, Live Συνέδριο με θέμα το Web

, VORT-EX 08, Live Συνέδριο με θέμα το WebΠοιό είναι το μέλλον του ίντερνετ στους τομείς του Design, Development και User Experience. Δεν χρειάζεται να το ψάχνετε σε ευρωπαϊκά events, γνωρίστε το μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Γραφτείτε τώρα δωρεάν στο 1ο Virtual Live Συνέδριο της Microsoft με Θέμα το Web και συζητήστε ζωντανά με τους ομιλητές του VORT-EX ’08. Μάθετε για το μέλλον του Web μέσα από παρουσιάσεις μοναδικών ομιλητών από όλη την Ευρώπη.

Πότε: 18 & 19 Νοεμβρίου 2008
Ώρα: 15:00-19:00
Που: Στην οθόνη του υπολογιστή σας

Εγγραφείτε στο www.vort-ex.com και
1. Μάθετε για το μέλλον του Web μέσα από παρουσιάσεις μοναδικών ομιλητών από όλη την Ευρώπη:
– σε design, development, User Experience και
– στην οικονομική αξιοποίηση της νέας Internet πραγματικότητας, του Cloud.
2. Εμπνευστείτε από τις λύσεις που παρουσιάζουν κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες στη διάρκεια των ομιλιών και ανταλλάξετε απόψεις μαζί τους στο chat room του συνεδρίου.
3. Ζήστε το Web. Η εμπειρία του Virtual Συνεδρίου ξεκινά από τον χώρο υποδοχής και την αίθουσα με τα stands των χορηγών. Στην επόμενη αίθουσα καθίστε αναπαυτικά στην προσωπική σας ‘κάψουλα’, και στην οθόνη που θα κατέβει μπροστά σας επιλέξτε την παρουσίαση που σας ενδιαφέρει.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το Windows Server Web Edition. Επιπλέον, όσοι παρακολουθήσουν τις ομιλίες θα συμμετέχουν σε κληρώσεις για κινητές συσκευές, Life Κάμερες, Βιβλία Microsoft Press, Zunes και πολλά άλλα!

Για οποιαδήποτε απορία στο email: regemea [at] microsoft.com.

To site έχει αναπτυχθεί σε Silverlight1 οπότε θα χρειαστείτε Internet Explorer ή FireFox2 για να το δείτε. Από τις 20 Νοεμβρίου το Υλικό του Συνεδρίου θα παραμείνει online, στη διάθεση σας για να το παρακολουθήσετε ή να το κατεβάσετε.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Παπανώτας

Αν και το οτι το διοργανώνει η Microsoft μου “βρωμάει” λίγο θα το παρακολουθήσω και ελπίζω να είναι ενδιαφέρον 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.