Wind Music Non Stop | Πρωτοποριακή υπηρεσία σε συνεργασία με το Mad

, Wind Music Non Stop | Πρωτοποριακή υπηρεσία σε συνεργασία με το MadΗ καινούργια υπηρεσία «Wind Music Non Stop» την οποία φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Wind αποκλειστικά για τους πελάτες της σε συνεργασία με το Mad, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να κατεβάζουν τραγούδια στο κινητό ή στον υπολογιστή τους έως και 1000 μουσικά κομμάτια το μήνα. Με τη νέα υπηρεσία «WIND Music Non Stop» οι συνδρομητές της Wind απολαμβάνουν:

• Απεριόριστο download τραγουδιών μόνο με €5.99 το μήνα*
• Εύκολη ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε μέσω του WIND Plus, είτε μέσω διαδικτύου www.windplus.gr είτε στέλνοντας δωρεάν, κενό SMS στο 19482
• Επιλογή download και από το κινητό μέσω WIND Plus αλλά και το Internet στο www.windplus.gr
• Δυνατότητα να ακούσουν τα τραγούδια από κινητό, υπολογιστή, mp3 players.

Η νέα υπηρεσία WIND Music Non Stop προσφέρει μια πλούσια συλλογή αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, η οποία εμπλουτίζεται καθημερινά. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη από δεκάδες μοντέλα κινητών, υπάρχοντα και νέα, ωστόσο οι χρήστες δεν χρειάζονται απαραίτητα συμβατή συσκευή καθώς η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και μέσω Web.

Το WIND Music Non Stop είναι μία από τις πρώτες παρόμοιες προσφορές παγκοσμίως και η πλέον ανταγωνιστική καθώς εκτός από το μηνιαίο τέλος των €5,99 (με ΦΠΑ) δεν περιλαμβάνει επιπλέον κόστη download**, ενώ τα τραγούδια είναι διαθέσιμα για όσο διάστημα οι συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία. Η WIND είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στον κόσμο, που προσφέρουν παρόμοια υπηρεσία στους συνδρομητές τους, τόσο μέσω κινητού όσο και μέσω Internet.

* Πολιτική ορθής χρήσης: μέχρι 1000 τραγούδια το μήνα.
** Η πρόσβαση στο WIND Plus κοστίζει €0,49/επίσκεψη ή €3,49/μήνα με το WIND Plus Non Stop. Η ενεργοποίηση του WIND Plus Non Stop που προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση πραγματοποιείται με την αποστολή της εντολής Plus μέσω δωρεάν SMS στο 19348 για συνδρομητές συμβολαίου και 19349 για πελάτες καρτοκινητής.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chriszlatis

Πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία αλλά έχω μερικές απορίες:
1. Τα τραγούδια είναι full tracks σε μορφή mp3?
2. μετά το download τα τραγούδια αποθηκεύονται κατευθείαν στον υπολογιστή ή είμαστε υποχρεωμένοι να τα έχουμε σε κάποιο virtual playlist της wind καθώς αναφέρεται πως “τα τραγούδια είναι διαθέσιμα για όσο διάστημα οι συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία.”. Μετά δηλαδή διαγράφονται?
3. Δηλαδή 1000 τραγούδια * 1 ευρώ αγορά = 1000 ευρώ (π.χ. υπηρεσία e-shop download music tracks) και όλα αυτά μόνο με 5 ευρώ??? ( Κάτι παίζεται εδώ… αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο…

Αν γνωρίζετε ενημερώστε με …
Καλή σας μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.