WIND Plus, Facebook Twitter Google Yahoo με ένα κλικ στο κινητό

Tο mobile portal της WIND, αλλάζει ριζικά το σχεδιασμό του ύστερα από 4 χρόνια λειτουργίας για να γίνει ακόμα πιο εύχρηστο και πιο φιλικό προς τους χρήστες του και επικεντρώνεται στο Mobile Internet. Μέσα από το καινούριο Look and Feel του WIND Plus οι συνδρομητές μπορούν να περιηγούνται ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα στο Internet μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο με έξυπνες λειτουργίες σε ένα νέο δυναμικό περιβάλλον με πλούσιο περιεχόμενο και με μοναδικές εφαρμογές.

, WIND Plus, Facebook Twitter Google Yahoo με ένα κλικ στο κινητό

Με ένα «κλικ» οι χρήστες του WIND Plus έχουν πρόσβαση στον κόσμο του Internet, στα πιο δημοφιλή site όπως Facebook, Twitter, Google, Yahoo, e-bay και στις πιο hot community Υπηρεσίες: Mobile Social, AirG, και 50 ακόμη διεθνή και ελληνικά sites για ψυχαγωγία, ενημέρωση και social networking.

Στην Homepage του WIND Plus υπάρχει μόνιμα η επιλογή “You Share!” προτείνοντας τα καλύτερα Mobile Internet sites καθώς και οι επιλογές “Go to URL”, “My Browsing History” και η αναζήτηση στο Google.

To “styling” του WIND Plus ανατέθηκε στο διεθνές σχεδιαστικό γραφείο Fjord στο Βερολίνο, το οποίο εξειδικεύεται σε mobile portals. Η Fjord δημιούργησε ένα νέο εικαστικό περιβάλλον WIND Plus, πιο καθαρό, απλό και πιο κοντά στο Internet. Παράλληλα, η ομάδα Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας & Συσκευών στο τμήμα μάρκετινγκ της WIND άλλαξε τη δομή και εμπλούτισε το περιεχόμενο του WIND Plus ώστε να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό στους χρήστες του.

Το νέο WIND Plus είναι χωρισμένο σε 5 θεματικές ενότητες: Homepage, Internet, Music, Fun και Community. Η κάθε θεματική ενότητα χαρακτηρίζεται από ένα συγκεκριμένο χρώμα και περιλαμβάνει πλούσιο, έγκυρο και up-to-date περιεχόμενο και ποικίλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στο νέο WIND Plus γίνεται κυριολεκτικά συνωστισμός καλλιτεχνών, αθλητών, τραγουδιών, ειδήσεων, video, παιχνιδιών, social media:

Ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στην μουσική βιομηχανία! Ο Gummy Bear με το «Θα ‘μαι καλό παιδί», οι επιτυχίες της Lady Gaga, αλλά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια για εναρμονιστεί το κινητό σας με το κλίμα των ημερών. Τα γκολ της Superleague, τα καλάθια του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, προτάσεις για το Στοίχημα, αποκλειστικές υπηρεσίες όπως ο κόσμος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και η υπηρεσία Music Non Stop στη μουσική, τα νέα της οικονομίας, της πολιτικής, της κοινωνίας, οι…καυτές ειδήσεις από τον κόσμο του θεάματος: «πάρτι – έκπληξη διοργάνωσε η Beyonce για τον αγαπημένο της σύντροφο Jay – Z! (15/12)». Όποιος επιθυμεί να προκαλέσει την τύχη του μπορεί να παίξει «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ενώ όσοι παθιάζονται για τα παιχνίδια γενικότερα δε θα απογοητευτούν από τις επιλογές του WIND Plus: FIFA 10, Tetris, Bubble Bobble Evolution, 2012 Apocalypse, κα.

Το WIND Plus υποστηρίζεται από περισσότερες από 260 συσκευές τεχνολογίας 3G και 2G.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WIND Plus οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.windplus.gr.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.