WIND VISION: Νέα εμπειρία τηλεόρασης από τη Wind

wind vision νέα εμπειρία τηλεόραση wind, WIND VISION: Νέα εμπειρία τηλεόρασης από τη Wind

Η Wind ετοιμάζεται να “ταράξει” τα νερά στο χώρο της τηλεόρασης μιας και είναι έτοιμη η νέα συνδρομητική υπηρεσία WIND VISION, η οποία προσφέρει δεκάδες επιλογές θεματικών και αθλητικών καναλιών, μέσω Android δέκτη με λειτουργικό σύστημα Android TV 7.1.1.

Μέχρι την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας θα γίνουν διαθέσιμα πάνω από 70 θεματικά και αθλητικά κανάλια τα οποία θα μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει μέσα από τον Android δέκτη κατασκευής Technicolor ο οποίος “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android TV 7.1.1 με επεξεργαστή Amlogic S905D.

Ο Android δέκτης της WIND είναι μικρού μεγέθους και μπορεί να λαμβάνει και επίγεια τηλεοπτικά κανάλια μιας και διαθέτει DVB-T/T2 tuner, ενώ θα μπορεί να μετατρέψει την τηλεόρασή μας σε Smart TV, δίνοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τα αγαπημένα μας video στο YouTube και να ενοικιάσουμε ταινίες.

Επίσης μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια από το Google Play Store αφού έχουμε προμηθευτεί και το ανάλογο χειριστήριο για να γίνει η gaming εμπειρία ακόμα πιο έντονη. Ο χρήστης θα μπορεί να εγκαταστήσει και να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του σειρές και ταινίες και μέσω του Netflix, αρκεί να διαθέτει και την ανάλογη συνδρομή.

Τα διαθέσιμα κανάλια μέσω της πλατφόρμας WIND VISION είναι τα: National Geographic, Nat Geo Wild, Travel Channel, Viasat History, Viasat Natute, Viasat Explore, FOX, FOXlife, E entertainment, Food Network, Outdoor Channel HD, Nautical Channel, Motorvision tv, Ginx Esports tv, , CBS Reality, History Channel, Crime +Investigation, RT Doc, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon, Baby TV, SMILE, MTV Live HD, VH1, MTV Hits αλλά και κανάλια ενηλίκων. Αναφορικά με τα αθλητικά κανάλια έχουμε τα Novasports24HD, Novasports1HD, Novasports2HD, Novasports3HD, Novasports4HD, Novasports5HD και Novasportstories.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας WIND VISION θα χρειάζεται να διαθέτουν ταχύτητες δικτύου τουλάχιστον 6-7Mbps για να μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, ενώ θα μπορούν να ανατρέξουν σε αυτό μέχρι και επτά ημέρες πίσω αλλά και να παρακολουθήσουν πρόγραμμα το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει να παρακολουθούν.

Στόχος της WIND είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Quad Play (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Internet, TV), το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις και δυνατότητες των Ελλήνων καταναλωτών, ενώ η υπηρεσία WIND VISION θα προσφέρεται μόνο σε κατόχους σταθερής τηλεφωνίας της WIND.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Ξεψυχάει η Nova και μοιράζει πρόγραμμα από δω κι από κει.

Ας ήταν πιο δίκαιη, να μην έριχνε νερό στο μύλο των αφεντικών κι ο κόσμος θα την συντηρούσε…

Αλλά διάλεξε τον εύκολο δρόμο.. του ήθους.

Μακάρι να πιάσει η Wind, γιατί τη συμπαθώ, αν και αναρωτιέμαι… τελικά έχει ανανεώσει το δίκτυό της ή ισχύει αυτό που έλεγαν προ καιρού ότι ζει με τις παλιές κεραίες ??

mixtri

Πολύ ολοκληρωμένο θα έλεγα. Μπράβο τους.

ELENI Fragou

Ποτε κ με τι τιμη θα ειναι;τα ελληνικα καναλια θα τα βλεπουμε;

antonis

Δεν μας λετε και τις τιμες γιατι και η nova και η wind ειναι πιο ακριβες.Ειχα και wind και nova και τα εκοψα και τα δυο ενω η συμπεριφορα υπαλληλων ηταν απαραδεκτη.Αλλαξα παροχο και ειδα την υγεια μου.Αν δεν ειχε η nova τον υποτιθεμενο ελληνικο ποδοσφαιρο θα ειχε ηδη κλησει…..!!!!!!!

thanos

ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΧΘΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ DOUBLE PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ WIND VISION ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ FAMILY ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 24, 90 TO FULL PACK ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 55 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕ 30,89 ΚΑΙ 45,89 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ . ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 345 ΕΥΡΩ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ NOVA ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ TRIPLE PLAY ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ “ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ” ΤΙΜΗ ΤΩΝ 90 ΕΥΡΩ / ΜΗΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ TRIPLE PLAY. ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ TRIPLE PLAY ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΡΙΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ . ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ !!!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά μάθαμε και τις τιμές όπως ανακοινώθηκαν εχθές κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Wind.
Η WIND VISION απευθύνεται σε υφιστάμενους καθώς και νέους οικιακούς πελάτες σταθερής τηλεφωνίας & Internet της WIND και είναι διαθέσιμη σε δύο πακέτα μηνιαίας συνδρομής:
Family Pack στα 9,90 Ευρώ που προσφέρει την μοναδική εμπειρία θέασης των συνδρομητικών καναλιών, μαζί με τις αμέτρητες δυνατότητες του αποκωδικοποιητή της WIND VISION
Full Pack στα 24,90 Ευρώ που προσφέρει όλο το περιεχόμενο του Family Pack μαζί με όλη την δράση των σπουδαιότερων αθλητικών διοργανώσεων από τα 7 κανάλια Novasports
Επιπλέον, όλοι οι νέοι συνδρομητές WIND VISION θα μπορούν να απολαύσουν 3 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix εάν διαθέτουν σύνδεση WIND ADSL ή 6 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix για συνδέσεις WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps). Η προσφορά αυτή αφορά σε νέους αλλά και υφιστάμενους συνδρομητές Netflix.

Η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης WIND VISION είναι διαθέσιμη από σήμερα στο http://www.wind.gr, σε όλα τα καταστήματα WIND πανελλαδικά, στα καταστήματα Public, στα καταστήματα Κωτσόβολος καθώς επίσης και στο 13800.

antonis

Αγαπητε Κωστα εχω περσει και απο τις δυο εταιριες…….μαπα το καρπουζι.Οσο για το αθλητικο περιεχομενο της nova εχει μονο ελληνικο ποδοσφαιρο superleague με τα γνωστα προβληματα των καμικαζι με οπλα στους αγωνιστικους χωρους.Και οχι τιποτα αλλο μου εχουν μεινει αμανατι και το πιατο και ο αποκωδικοποιητης.

Andreas

Viasat kanalia terma?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.