Ξεκίνησαν τα εμφυτεύματα microchip για συναλλαγές στη Σουηδία


Χιλιάδες πολίτες στην Σουηδία έχουν επιλέξει να αντικαταστήσουν τις συναλλαγές τους με κάρτα, με την εμφύτευση ενός microchip, το οποίο έχει τοποθετηθεί κάτω από το δέρμα τους.
Τα συγκεκριμένα microchips λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όπως οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών. Έχουν αντικαταστήσει μέχρι στιγμής, την χρήση καρτών εισόδου, καρτών για τα μέσα μεταφοράς καθώς και τις πιστωτικές κάρτες, όλων όσων τις χρησιμοποιούν.Το μέγεθος του τσιπ είναι περίπου όσο ένας κόκκος ρυζιού και τοποθετείται μεταξύ αντίχειρα και δείκτη, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.
Το ενδιαφέρον για την τοποθέτηση εμφυτεύματος του συγκεκριμένου τσιπ είναι τόσο μεγάλο από τους Σουηδούς, σε σημείο που ο κύριος κρατικός προμηθευτής τους, η BioHax International, να μην έχει την δυνατότητα να καλύψει την ζήτηση. Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν θα υπάρξουν σύντομα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που θα υιοθετήσουν την συγκεκριμένη μέθοδο συναλλαγής.
Ξεκίνησαν Σουηδία εμφυτεύματα microchip συναλλαγές, Ξεκίνησαν τα εμφυτεύματα microchip για συναλλαγές στη Σουηδία
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vendetta

Αναμένω σύντομα σχόλιο από μέλος της κοινότητας με χρησιμοποίηση λέξεων κλειδιών “πλυση, εγκέφαλος, μηχανική, πυρηνικά, μασόνοι, αίρεση κ.λπ.” χωρίς να βγάζουν νόημα λόγω υψηλού iq που κατέχει. Παιδιά μην ανησυχείτε.

Technologist

Ελα @vendetta και εσύ με το iq που διαθέτεις αυτό σκέφτηκες πρώτο, παραδεξου το!
Πάντως πέρα από τα αστεία Κορόιδευαμε και αυτούς που λέγανε ότι οι κυβερνήσεις μας παρακολουθούν και μας φακελωνουν μέχρι που ήρθε ο Snowden και το επιβεβαίωσε!
Κάθε τεχνολογία μπορεί να καταχραστεί και να δημιουργήσει προβλγματα;!

Νικος

Επιτέλους!!

john

Aπλως προβατα και βλεπω θα γινουν περισσοτερα με τοσοι αγνοια μου μας διακατεχει.

giannis

Υπάρχουμε και εμείς που η ζωή μας είναι η ίδια η τεχνολογία, συμφωνούμε και θέλουμε την καινοτομία αλλά δεν συμφωνούμε με τέτοιες ιδέες όπως οι παραπάνω. Μην προσπαθείτε λοιπόν να παρουσιάσετε τον κόσμο που σκέφτεται ως Ελένη Λουκά ούτε ως χριστιανοταλιμπάν.
Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και ας σκεφτόμαστε πάντα τις πιθανές συνέπειες και τα πιθανά ρίσκα σε τέτοιες ενέργειες και ας μην είμαστε αφελείς. Επίσης ας αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να έχει τη γνώμη του και ας μην λειτουργούμε φασιστικά νομίζοντας πως όποιος δεν πιστεύει ακριβώς το ίδιο με μας έχει άδικο ή είναι τρελός. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να βάλω ένα τσιπάκι στο ίδιο μου το σώμα.

Αλέξανδρος

@Vendetta το: “απολύτως έλεγχος” σου κάνει;
Είστε και οι δύο χειρότεροι από τους Σουηδούς.
Τουλάχιστον εκείνοι δεν ξέρουν, εσείς 10 χρόνια κρίση που επιβάλλουν ότι τους κατέβει, τι δικαιολογία έχετε;

ΚώσταςD.

Για μένα πάει το σχόλιο αλλά ότι και να πω χαμένο θα πάει… Νομίζω οτι ο @giannis το έθεσε ωραία. Αυτό.

Vendetta

@technologist το παραδέχομαι ότι πέρασε από το μυαλό μου.
@giannis θα συμφωνήσω μαζί σου, όμως δεν μπορώ να δεχτώ τις ακραιότητες ορισμένων μελών.
@Αλέξανδρος για κοιτάξτε να δείτε αν έρχομαι εσύ και τα φιλαράκια του club σου. Όσο για την έκφραση…”να Λόλα ένα μήλο”. Ζωγράφισέ το να το καταλάβω καλύτερα.

I am

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω κάπου αλλά καλά τα λέγανε. Θα Ξέρουν που βρισκόμαστε κάθε στιγμή. Τώρα προαιρετικά στο μέλλον Αναγκαστικά

ΚώσταςD.

@Vendetta ” Ένα και το αυτό”… Βάλτο και βάλτε το όπου θέλετε όσοι θέλετε… Εάν όμως από εσάς τους “ακατανομαστους” στο τέλος γίνει με νόμο υποχρεωτικό για όλους στο μέλλον τότε αν υπάρχει η κόλαση εκεί να τη βγάλετε αιώνια… Δεν μπορούμε να σας αλλαξουμε τα μυαλά αν ήδη είναι κατεστραμμένα. Ας κατέβουν αυτοί που έχουν δημιουργήσει όλο αυτό στη Γη να σας τα διορθώσουν… 😂😂😂😂😂😂

Theo

666666

Stefos

«..και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους,ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επίτων μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ειμη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού». Αποκάλυψη 13:16-17

Vendetta

ΚώσταςD. δύο συμβουλές που μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες:
1. Κόψε αμέσως τη σειρά Supernatural
2. Άλλαξε επειγόντως προμηθευτή

Kostas

Εγώ βλέπω πως όσους λέγατε γραφικούς πέρσι φέτος σας γλεντάνε…
Και χωρίς να συμφωνώ με τις υστερίες, ποιος είναι πιο βλάκας? Η Λουκά ή αυτός που κάθετε να τον μαρκάρουν σαν αγελάδα?
Το θρησκευτικό κομμάτι δεν με αφορά καθόλου είναι δικαίωμα και πρόβλημα του καθενός!

ΚώσταςD.

@Vendetta Ότι βλέπεις εσύ νομίζεις ότι τα βλέπουν και οι άλλοι;;;; 🙃🙃🙃🙃🙃

Vendetta

@ΚώσταςD. πιστεύεις ότι με τις θεωρίες συνωμοσίας που έχεις, ανήκεις στην πλειοψηφία ή μειοψηφία?
Σε μία άποψή σου μόνο συμφωνώ ότι πρέπει να δίνουμε έμφαση στο SAR των κινητών. Σε όλα τα άλλα με βρίσκεις εντελώς αντίθετο.
Επίσης, λάβε υπόψη σου το bulling που τρως από πλειοψηφία χρηστών σχετικά με αυτά που βλέπεις εσύ!!!

ΚώσταςD.

@Vendetta τι στο καλό του τόσο διάσημος έχω γίνει και δεν το έχω καταλάβει;;;; Χαχαχαχαχαχα!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂

ΚώσταςD.

Α και κάτι ακόμη δεν είναι όλα θεωρίες συνωμοσίας… Αλλά βλέπεις το “σύστημα” βρήκε τη λύση να αποκαλεί τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας, το οτιδήποτε δεν είναι ή δεν “βολεύει” το “σύστημα”. Έτσι ο όχλος πέφτει στην παγίδα… Δυστυχώς για αυτούς όχι όλοι…. Αλλά οι λίγοι εναπομείναντες στους πολλούς καταδικασμένοι είναι και αυτοί. Πάνω σε αυτό έχουν πατήσει και κάνουν ότι θέλουν…

george

προσοπικα λιπαμε πραγματικα μερικους που θελουν να βαλουν τσιπακι που βαζουν στα προβατα αλλα αυτοι νομιζουν οτι δεν ειναι προβατα, δεν μπορω να ξερω που οφιλετε αυτη η ηληθιοτιτα, ενω μπορουνε με μια απλη αναιτιση οπως ρουσο να δουνε πιανου σχεδιο ειναι να εχουν ολοι οι ανθρωποι τσιπ

Vendetta

Έχω κάποιους γνωστούς που τους αποκαλώ “ψευτο-κουμουνιστές”. Οι συγκεκριμένοι κύριοι συμμετέχουν ενεργά λαμβάνοντας αποφάσεις και μοιράζουν τον ριζοσπάστη. Σε συζητήσεις που έχω με μερικούς από αυτούς, εκφράζω την απορία μου πως γίνεται να δίνουν στο προσωπικό τους μισθό κατώτερο απο τον κατώτατο και μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές. Η απάντηση τους είναι “πρέπει να επιβιώσουμε και εμείς σε μία καπιταλιστική οικονομία”.
Ακριβώς έτσι είναι μερικά βλαστάρια όπως ο ΚώσταςD και ο Αλέξανδρος. Σε προηγούμενο άρθρο αντιδρούσαν στην ακτινοβολία που θα έχει το 5G ενώ είχαν μπει με τα κινητά τους 4G ή μέσω wi-fi για να γράψουν τα σχόλια τους. Οι ψευτομάγκες αυτοί λοιπόν είναι τα καλύτερα πρόβατα. Είναι εκείνα που θα βάλουν το τσιπάκι και μετά θα κλαίνε για τα μελλοντικά πιο εξελιγμενα τσιπάκια. Και αυτά θα βάλουν. Και θα συνεχίζουν να τα βάζουν. Και θα συνεχίζουν τις θρησκευτικές, τεχνολογικές και άλλες αερολογίες χρησιμοποιώντας φράσεις και λέξεις που δεν βγάζουν κανένα νόημα για να νομίζεις ότι είτε αυτοί έχουν μεγάλο επίπεδο είτε εσύ μεγάλη άγνοια. Μην ψαρώνεις όμως.
Εν ολίγοις, συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του bill.
ΥΓ: Αλέξανδρε τη χρησιμοποίηση της λέξης “μικρέ” για να μειώσεις τον άλλον σε ένα μπλογκ γεμάτο ανωνυμία την διάβασες σε κάποιο βιβλίο?

γιαννης

αρχισε το τσιπαρισμα ετσι θα σε ελεγχουν πολυ ποιο ευκολα τοσο μυαλο εχουν οι σουηδοι σε λιγα χρονια δεν θα κυκλοφορουν καθολου χρηματα ας ξυπνησουμε λοιπον!!!

mixtri

Ζω Σουηδία και περιμένω αμάν και πώς να το ενσωματώσω στο δέρμα μου. Το έχουν φίλοι μου και είναι τέλειο. Δε κουβαλάς μαζί σου 500 κάρτες και προγραμματίζεται δυναμικά. Το αγαπώ. Είμαι 12 μήνες στην ουρά για να το πάρω και μάλλον θα περιμένω άλλους 12 με τη ζήτηση που υπάρχει.

Αλέξανδρος

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Πρώτα ο Κύριος, ας είναι μια καλή χρονιά για όλους μας.
@Vendetta “μικρό” σε αποκάλεσα για το μικρό της ηλικίας σου. Δε σε μείωσα απλά προσωπικά σου δίνω γεγονότα και ‘συ μου απαντάς γενικά και αόριστα.
Αν έχεις να πεις κάτι πες το, ειδάλλως, αυτό είναι ψευτομαγκιά.
Όπως λέει και ο Γιώργος στο σχόλιο 21, μπορείς με μια απλή αναζήτηση πατώντας “ρουσο” να δεις τι ετοιμάζουν χρόνια τώρα.
Άλλο είναι να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτηκότητα σου και άλλο να μην έχεις ιδιωτηκότητα αφού θα τα έχεις δώσει απλόχερα μαζί με την ελευθερία σου (τσιπ).
Εμείς οι Έλληνες είμαστε τρανό παράδειγμα πλέον σε όλο τον κόσμο, τι κάνουν σε μια φασιστική δημοκρατία.
Να έχουμε την γνώμη μας, αλλά να έχουμε και ανοιχτό μυαλό. Θεοί δεν είμαστε για να μη κάνουμε λάθη, τουλάχιστον να μην είμαστε αφελείς.
Αν δε μπορείς να καταλάβεις (ή δε θες), σε Παρακαλώ, κάνε την αναζήτηση παραπάνω.
Όταν όλα αυτά επαναλαμβάνονται και επαληθεύονται, παύουν να είναι συμπτώσεις.

Vendetta

Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!!! Αλέξανδρε το υστερόγραφό μου στόχευε ακριβώς σε αυτό που λες. Σε ένα blog στο οποίο τα μέλη του σχολιάζουν χωρίς να γνωρίζεις τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τους με αποκαλείς “μικρό” σε ηλικία και μπορεί να σου ρίχνω και 10 χρόνια. Πάμε παρακάτω. Κατανοώ τους ενδοιασμούς σου σχετικά με το συγκεκριμένο τσιπ αλλα δεν έχω εντοπίσει επιχειρήματά σου εκτός από ένα λινκ που σου βγάζει στο google αναζήτηση της λέξης “ιδιωτικότητα”, το ότι ο Θεός το έχει πει εδώ και 2000 χρόνια (μπορείς να μου δώσεις πηγές του Θεού?), το ότι οι Σουηδοί δεν ξέρουν (οι οποίοι είναι 10 χρόνια μπροστά μας σε νοοτροπία τεχνολογική, οικολογική κλπ) και τη λέξη κλειδί “αχρηματη κοινωνία” που αν την γουγκλάρεις οι πηγές της πρώτης σελίδας σε παραπέμπουν σε μπλογκ που ούτε η μάνα τους δεν τα ξέρει (άσε που τα μισά είναι στην καθαρεύουσα). Τέλος, θα χρησιμοποιήσω άλλο ένα μέρος του σχολιου του bill που αναφέρει ότι είμαστε ασήμαντοι γι αυτούς και συμφωνώ απόλυτα. Όλοι εσείς που πιστεύετε στις “θεωρίες συνωμοσίας” περί ελέγχου τι σας κάνει να θεωρείτε ότι είστε και είμαστε τόσο πολύ σημαντικοί για αυτούς; Πρέπει να καταλάβετε (εσείς του συγκεκριμένου club) ένα πράγμα. Η τεχνολογία… Συνέχεια »

mixtri

Δε καταφέρνω να διαβάσω τα σχόλια χωρίς να εκνευρίσω τη νοημοσύνη μου. Η Ελλάδα δεν ήταν, δεν είναι ούτε θα είναι κέντρο εξελίξεων και αναφοράς. Εμείς τα κάναμε μαντάρα και φταίνε οι άλλοι και τέτοια. Ακόμα και η σχιζοφρένεια επιδέχεται θεραπείας.

manolis

Εισαι δώδεκα μηνες στην ουρα για να το παρεις οταν θα το παρεις και θα το βαλεις κατο απο το δερμα σου σε λιγα χρονια θα εμφανιστει ο πρώτος σου καρκινικός ογκος μετα θα στήνεσαι στην ουρα για χημειοθεραπείες δωσε μια ευχέρεια στον εαυτο σου κανε έστω μια ερευνα ξερεις ποσα πειραματόζωα απεκτησαν καρκινικο ογκο εξετιας του τσιπ

nikos

@mixtri ποιο τσιπ θα βαλεις τι ονομα εχει

Ειρήνη

Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας τσιπαρει ούτε πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις εταιρείες που θα έχουν αναλάβει να μας ελενχουν πρέπει να είναι κάποιος πολύ αφελείς για να τους αφήσουμε να έχουν τον έλεγχο το τσιπακι θα είναι ανοιχτό για να βάλουν μέσα ότι δεδομένα θέλουν δεν θα υπάρχει στοπ ξέρετε τη συμμενη αυτό? Ητε πηστευετε στης προφητείες ητε όχι και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτεί ς θα σε βρουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.