Yahoo: Minecraft, iPhone 6 και Ebola στα top searches του 2014

Μετά τη μηχανή αναζήτησης της Microsoft, Bing που δημοσίευσε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις, και η Yahoo έδωσε τη δική της λίστα με τα top searches για το 2014. Όπως και στο Βing έτσι και εδώ το iPhone 6 κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του μιας και τη χρονιά που μας πέρασε συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο τεχνολογικό προϊόν.

Top 10 Searches of 2014
Στην κορυφή της λίστας της Yahoo με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις βρίσκεται ο ιός Ebola πράγμα που ακούγεται αναμενόμενο αλλά η δεύτερη θέση μας εκπλήσσει. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε το Minecraft το δημοφιλές παιχνίδι που πουλήθηκε στη Microsoft τον Σεπτέμβριο. Στις θέσεις 3 και 4 βρίσκονται Ariana Grande και Jennifer Lawrence η οποία μας απασχόλησε αρκετά με τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν και η πεντάδα συμπληρώνεται από την Kaley Cuoco από τοThe Big Bang Theory.
yahoo top searches 2014, Yahoo: Minecraft, iPhone 6 και Ebola στα top searches του 2014
Στην έκτη θέση φιγουράρει η Kim Kardashian η οποία με τις γυμνές της φωτογραφίες θέλησε να σπάσει το internet αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε, ακολουθεί το Frozen και η Miley Cyrus στην 8η θέση. Στη θέση νούμερο εννέα βρίσκεται το πολυσυζητημένο iPhone 6 το οποίο είναι το μοναδικό τεχνολογικό gadget που βρίσκεται στην δεκάδα με τις πιο διάσημες αναζητήσεις και η οποία συμπληρώνεται από την Jennifer Aniston.
yahoo top searches 2014, Yahoo: Minecraft, iPhone 6 και Ebola στα top searches του 2014

The 10 Most Wanted Tech Gadgets of 2014
Στο top 10 των πιο επιθυμητών Gadgets δεν θα μπορούσαμε παρά αν βρούμε στην πρώτη θέση το iPhone 6 το οποίο με τόση δημοσιότητα που πήρε έκανε πολύ εύκολο το promo για την ομάδα marketing της Apple. Ακολουθεί το Samsung Galaxy S5 αν και δεν κατάφερε να φτάσει τις προσδοκίες της Samsung όσον αφορά στις πωλήσεις ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί το Samsung Galaxy Note 4. Την πεντάδα συμπληρώνουν GoPro HERO και το iPad mini που γίνεται η δεύτερη συσκευή της Apple.

Στην έκτη θέση φιγουράρει το XBox One αφήνοντας το PlayStation 4 στο νούμερο 8, ενώ το Amazon Kindle Fire είναι πιο πάνω στην έβδομη θέση. Η δεκάδα κλείνει με τρίτο προϊόν για την Apple, το iPad Air και το Microsoft Surface Pro 3.
yahoo top searches 2014, Yahoo: Minecraft, iPhone 6 και Ebola στα top searches του 2014

The Year’s Obsessions
H λίστα της Yahoo έχει μια κατηγορία με τις εμμονές του 2014. Στην τριάδα φιγουράρουν ALS Bucket Challenge, Flappy Bird και Frozen, ακολουθεί 50 Shades of Grey στην τέταρτη θέση ενώ στην πέμπτη το American Ninja Warrior. Στις υπόλοιπες θέσεις ακολουθούν: The Duggars, All About That Bass, Katniss Everdeen (The Hunger Games), Cleanses και Polar Vortex.

Δείτε κι άλλες κατηγορίες εδώ: Yahoo

yahoo top searches 2014, Yahoo: Minecraft, iPhone 6 και Ebola στα top searches του 2014

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ας χαιρόμαστε που ανάμεσα στις άχρηστες αναζητήσεις υπάρχουν και άνθρωποι που ψάχνουν να ενημερωθούν για σοβαρά προβλήματα!Αυτό μόνο.

Panos7GR

Ειλικρινά έχω απορία για το πόσα άτομα χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης της Yahoo καθημερινά.
Εκείνη της Google, δε το συζητάμε, για τη Bing τη χρησιμοποιούν ως επί τω πλείστον τα άτομα που ανήκουν στο οικοσύστημα της Microsoft, αλλά τη Yahoo ποιός;
Ίσως τώρα που θα συνεργαστεί με το Firefox δει διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Games Minecraft

Minecraft: Έγινε το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία με 300 εκ. αντίτυπα

Το Minecraft κλείνει τα 15 την ερχόμενη χρονιά αλλά παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές, έχοντας πουλήσει πλέον περισσότερα από 300 εκ. αντίτυπα.

Business yahoo

H Yahoo βάζει τέλος στην προσπάθεια να ανταγωνιστεί Google και Meta

Η Yahoo αναμένεται να απολύσει το 20% του συνολικού προσωπικού της στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του ομίλου.

Internet Hackers yahoo

Οι hackers προτίμησαν να μιμούνται το Yahoo

Μία έρευνα που παρουσίασε η Check Point Research έδειξε ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο προτιμούν να μιμούνται το Yahoo στις απόπειρές τους να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.