Το Youtube επιτρέπει την προβολή ολόκληρων ταινιών δωρεάν

youtube επιτρέπει προβολή ολόκληρες ταινίες δωρεάν google, Το Youtube επιτρέπει την προβολή ολόκληρων ταινιών δωρεάν

Οι χρήστες του YouTube θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ολόκληρες ταινίες δωρεάν, στις οποίες όμως θα συμπεριλαμβάνεται η προβολή διαφημίσεων, σε μια κίνηση για να στρέψουν τους χρήστες μακριά από την “πειρατεία”.

Η Google δίνει προς διάθεση το πολύ 100 ταινίες δωρεάν στο YouTube και τώρα οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ολόκληρες ταινίες όπως το Legally Blonde και το Terminator χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση. Σύμφωνα με μια σχετική αναφορά από το AdAge,η Google ξεκίνησε την όλη διαδικασία μέσα στον Οκτώβριο και περιλαμβάνει ταινίες που είτε είναι κλασικές είτε δεν πρόκειται να αποφέρουν περισσότερα κέρδη ούτως ή άλλως.

Για τους απλούς χρήστες, η κίνηση αυτή αποτελεί έναν εύκολο τρόπο ώστε να δουν δωρεάν διάφορες ταινίες για τις οποίες θα έπρεπε σε άλλη περίπτωση να πληρώσουν, χωρίς όμως να αναγκαστούν να καταφύγουν στην πειρατεία προκειμένου να τις δουν χωρίς χρέωση. Οι εταιρείες παραγωγής των ταινιών αυτών επωφελούνται από τις δωρεάν προβολές κυρίως μέσα από την προβολή διαφημίσεων που θα παίζουν κατά τη διάρκειά τους. Επιπλέον, αν σκεφτούμε πως είχαμε πρόσφατα την απόφαση με την οποία η Ελλάδα βάζει τέλος σε 38 σελίδες με ταινίες και υπότιτλους, θα διαπιστώσουμε πως είναι μια καλή κίνηση από την πλευρά της Google για τους χρήστες.

Τέλος, όσον αφορά στους συνδρομητές του YouTube Premium δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό κατά πόσο επηρεάζονται από την όλη αυτή διαδικασία, αλλά μερικοί χρήστες έχουν ήδη αναφέρει πως η νέα αυτή υπηρεσία δεν φέρνει αλλαγές στη συνδρομή τους και θα συνεχίσουν να βλέπουν περιεχόμενο στο YouTube χωρίς να τους διακόπτουν οι διάφορες διαφημίσεις που εμφανίζονται ανά διαστήματα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης -V-

Ωραιότατο…

KnightRider

Ναι αλλά θα έχει αυτή την άθλια ποιότητα εικόνας (εξαιτίας των άθλιων bitrate και colorspace που έχει ορίσει το Youtube) !!!

Παναγιώτης

Πολύ καλό. Ελπίζω να έχει και καλή ποιότητα εικόνας και δεν με πειράζει να έχει και διαφημίσεις ενδιάμεσα. Κάτι σαν να βλέπεις ταινία στην τηλεόραση θα είναι. Ποτέ ξεκινάει;

Panos7GR

Ναι βάλε τις τζάμπα και βάλε όσες διαφημίσεις θέλεις. Και ανά τρία λεπτά αν γουστάρεις! Τζάμπα έχουμε τα AdBlockers και βαρύνουν τους browsers μας;

Άγγελος

Παιδάκια μην χαίρεστε. Δεν λέει πουθενά αν θα γίνει διαθέσιμο για όλους ή μόνο στο Αμέρικα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.