Ladies Talk | 10 must-have iPhone apps

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsΤο iPhone 3G επιτέλους(!) κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα και όσες περήφανες κάτοχοι από εσάς, υπογράψατε συμβόλαια αξίας ή καταβάλλατε το σεβαστό ποσό του μισού χιλιάρικου για να το αποκτήσετε, σίγουρα ανυπομονείτε να του φορτώσετε όλο το απαραίτητο υλικό για να αρχίσει να σας ξεπληρώνει σε χρησιμότητα και ικανοποίηση. Στο App store ξεχωρίσαμε τις παρακάτω εφαρμογές που θα σας φανούν χρήσιμες.

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsFacebook
Υπάρχει μέρα που να έχει περάσει χωρίς να τσεκάρετε το λογαριασμό σας στο facebook? Είστε θύματα της πόκωσης και του wall? Με αυτό το application δεν θα χάσετε ποτέ επαφή με τους φίλους σας!

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsebay
Παρακολουθείστε στενά τα bid σας και μην αφήσετε κανένα να σας πάρει τα αντικείμενα του πόθου σας! Γίνετε οι καλύτερες και οι πιο ενημερωμένες πλειοδότριες! Did I hear anyone bid?

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appseReader
Δε χρειάζεται να αγοράσετε το Kindle της Amazon ή το e-reader της Sony για να διαβάζετε όπου και αν είστε τα αγαπημένα σας ebooks. Γυρίστε το κινητό σας αν προτιμάτε οριζόντια προβολή, ενώ δε χρειάζεται να θυμάστε τη τελευταία σελίδα που διαβάσατε γιατί το application αυτό έχει απομνημονεύσει τη τελευταία ηλεκτρονική σελίδα που ξεφυλλίσατε!

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsLexicon
Τεστάρετε τις γνώσεις σας στις ξένες γλώσσες ή διαλέξτε να μάθετε από το iPhone σας Ρώσικα, Κινέζικα, Αραβικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά κ.ά. Προσοχή όμως μη μπουρδουκλώσετε τη γλώσσα σας!

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsBaby tracker
Εκτός από gadgettes είστε και πολυάσχολες μητέρες που πρέπει να οργανώνετε το παραμικρό. Μη αγχώνεστε να θυμάστε τη τελευταία φορά που ταΐσετε το μωρό σας, με μια ματιά σε αυτό το app θα έχετε μια πλήρη αναφορά στην ώρα του τελευταίου θηλασμού, της διάρκειας του, μέχρι και από ποια θηλή έφαγε!

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsOvulation Calendar
Αν πάλι δεν είστε μητέρες αλλά θα θέλατε, με αυτό το app θα ξέρετε τις γόνιμες μέρες (βάση της τελευταίας σας περιόδου) και ποιες μέρες είναι πιο πιθανές να αποκτήσετε αγοράκι ή κοριτσάκι! Από την άλλη βέβαια, αν δε θέλετε να φανταστείτε τους εαυτούς σας σύντομα με μωράκι, τότε καλό είναι να κάνετε το αντίθετο.

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsWikiMe
Μάθετε όπου και αν είστε τα κοντινά αξιοθέατα που κρύβονται γύρω σας. Το WikiMe θα διαβάσει τη τοποθεσία που βρίσκεστε και θα ανατρέξει στα χιλιάδες geotagged άρθρα της Wikipedia για να σας παραθέσει λίστα με περιγραφές για κάθε μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε μέχρι και πόσα χιλιόμετρα απέχετε από αυτό! Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη μέγιστη ακτίνα απόστασης που είστε διατεθειμένες να διανύσετε και να επισκεφτείτε.

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsWeight Track
Αν βάλετε στόχο να χάσετε τα παραπανίσια κιλά τότε αυτή η εφαρμογή θα σας φανεί απαραίτητη ώστε να αγχωθείτε και να πειθαρχήσετε. Μέχρι και goal deadline έχει… ααα εγώ πάντως αγχώθηκα και μόνο που το είδα.

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsJott
Ηχογραφείστε την To Do λίστα σας και αυτή εφαρμογή θα μετατρέψει τις σημειώσεις σας σε γραπτά μηνύματα βγάζοντάς σας από το κόπο να τα πληκτρολογήσετε. Έτσι κιόλας δεν χάνετε χρόνο. Όποια δουλειά ολοκληρώσατε θα την εμφανίζει διαγραμμένη με μια γραμμή!

, Ladies Talk | 10 must-have iPhone appsSketches
Παίξτε με τις εικόνες και κάντε διασκεδαστικές παρεμβάσεις στις φωτογραφίες σας! Ζωγραφίστε πάνω τους ή προσθέστε αστεία εικονίδια και στείλτε τα στους φίλους σας για να γελάτε με τις ώρες!!!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioannis

Πράγαμτι ωραία πράγματα!!! Έχω κατεάσει ήδη αρκετές από αυτές.

dionisis

teleio to ar8ro..to phra hdh kai 8elw na katebasw ena app gia gorgones..mporeis na to breis??

gorgonitsa

@dionisis: και πως το φαντάζεσαι αυτό το app? τι θες να κάνει? αν δεν υπάρχει τουλάχιστον να φτιάξουμε ένα βρε παιδί μου!

dionisis

sigoura na exei fwtografia sou…giati an krinw apo to nickname sou 8a einai teleio to app….

Marilena

apla teleio !!eidika ftiagmeno gia mas tous “facebookites” !!twra mporoume na mpainoume facebook kai ekei pou pinoume to kafedaki mas stin paralia..!!(vasika gia sas stin ellada..) Gia mas edw sto London…en wra mathimatos sto panepistimio!!!:))

Κώστας Βλαχάκης

Marilou τα σπας!!!
Άσε το Facebook και πιες καμια μπύρα και για μας!!!
Τι λέει το iPhone στην Αγγλία, ευχαριστημένοι….?

Marilena

Arketa tha elega…to exoun idi kapoioi filoi mou -skeftomai kai egw na to parw..tha deiksei -kai einai polu euxaristimenoi mexri stigmis toulaxiston !A,oso gia tin timi…den einai polu akrivo edw..merikes etairies to dinoun dwrean kai apla plirwneis to pagio to opoio den einai polu upsilo..

Κώστας Βλαχάκης

Εδώ η Vodafone (αποκλειστικά) το δίνει νομίζω το λιγότερο 96 ευρώ με πάγιο 128 ευρώ το μήνα!!! Κάπου εκεί…

Marilena

Kala ellada einai …min pw!!Edw einai entelws diaforetika ta pragmata sxetika me ta kinita!Polu fthina ola an oxi dwrean!!Isws epeidi uparxoun toses polles etaireies kai antagwnismos megalos…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]