Ladies Talk | Δύο φορές Clarisonic Skin Care Brush την ημέρα… το Botox κάνει πέρα!

, Ladies Talk | Δύο φορές Clarisonic Skin Care Brush την ημέρα… το Botox κάνει πέρα!Μετά από ώρες στη δουλειά, στο τρέξιμο και το περπάτημα μέσα στο καυσαέριο και τους ρύπους γυρίζεις στο σπίτι και σαν βαρίδι προσγειώνεσαι στο κρεβατάκι σου… Δε θα σε ρωτήσω αν έπλυνες τα δόντια σου γιατί αυτή την δραστηριότητα στην έχουν εμφυτεύσει από μικρή οι γονείς σου, εγώ θα θέσω το εξής ερώτημα, demakeup έκανες;

Ναι ξέρω, θα μου πείτε: να μωρέ το ξέχασα, ήμουν πτώμα, θα το κάνω όταν ξυπνήσω κτλ.. Τα ίδια λέω και εγώ και κάθε φορά που πάω στην αισθητικό μου με περιλούζει με όλες τις καταθλιπτικές προειδοποιήσεις του στυλ: το δέρμα σου θα γεράσει γρήγορα, δεν θα είσαι πάντα νέα και ωραία (;;;!!??), οι πόροι σου δεν αναπνέουν κτλ.. Και καλά να αφαιρέσεις απλά το make up, ο καθαρισμός και η απολέπιση σου θυμίζουν κάτι? Όχι? Ρε μπας και έχεις τη Clarisonic Skin Care Brush και μας το παίζεις άνετη?

Επιλεγμένη και από την φίλη μας την Oprah στα αγαπημένα της αντικείμενα για το 2007 , η θαυματουργή βούρτσα καθαρισμού προσώπου Clarisonic Skin Care Brush υπόσχεται να κρατήσει το δέρμα σας απαλό, καθαρό και λαμπερό για πάντα… Και δε φαντάζεστε πόσο makeup θα απομακρύνει από το δέρμα σας όσο και αν καθαρό νομίζετε ότι είναι… Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τη σκόνη όταν ξεσκονίζετε, που πάντα μένει όσο και αν τη πάρετε με το βρεγμένο πανί, μέχρι να περάσετε τις επιφάνειες με το Swiffer για να δείτε διαφορά!

, Ladies Talk | Δύο φορές Clarisonic Skin Care Brush την ημέρα… το Botox κάνει πέρα!Η Clarisonic Skin Care Brush περιστρέφεται 300 φορές το δευτερόλεπτο και καθαρίζει σε βάθος 6x περισσότερο από ότι μπορείτε εσείς να καταφέρετε με τα χεράκια σας! Και ένα καθαρό πρόσωπο απορροφά καλύτερα τις ενυδατικές και τις κρέμες προσώπου , για να μην αναφερθώ στα γνωστά ότι δηλ το makeup στρώνει καλύτερα σε ένα λείο και καθαρισμένο δέρμα! Με τη συχνή χρήση (προτείνεται 2 φορές την ημέρα) όχι μόνο μειώνει την λιπαρότητα και τα μαύρα στίγματα αλλά απομακρύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες!

Οι κεφαλές της βούρτσας είναι αποσπώμενες ώστε να αντικαθίστανται κάθε 3-4 μήνες και ανάλογα με το πόσο ευαίσθητο είναι το δέρμα σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κανονική, sensitive και thin brush , ενώ ακόμα διαθέτει timer ενός λεπτού για να μη το παρακάνετε και σας πιάσει μανία με τη καθαριότητα(!)… Επίσης είναι αδιάβροχη και ασύρματη με αυτονομία περίπου 15 ημερών (έπειτα από πλήρη φόρτιση) για να τη παίρνετε μαζί σας και στα ταξίδια! Στο πακέτο θα βρείτε και τη σειρά cleanser της ίδιας εταιρείας αλλά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε θέλετε μαζί με τη βούρτσα σας!

PS: Προτείνετέ τη και στον καλό σας… έχω βαρεθεί να βλέπω άντρες με πρόσωπα γεμισμένα από μαύρα στίγματα!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nemesi

Nai alla pou mporeis na to promitheuteis;

gorgonitsa

amazon.com ή μπορείς να επισκεφτείς και την επίσημη ιστοσελίδα , clarisonic.com..

Nemesi

to exei parei kanenas ayto to klarisonic na mou pei kai emena pos?

gorgonitsa

όχι δυστυχώς εκκρεμεί πολύ καιρό στη wish-to-have λίστα μου!!πες μας όμως τί ακριβώς ψάχνεις μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.Δε το βρίσκεις ή θέλεις περαιτέρω πληροφορίες? Έψαξες στα site που αναφέρουμε?

Nemesi

Einai kai sti dikia mou lista giati to epsaksa kai eida poly kales kritikes se ksena site. Malista einai best seller sto americaniko sephora.com.To provlima einai oti ayta den kanoun diethni apostolh ton proionton tous opote apeythinthika sto episimo site tou clarisonic gia peretairo plirofories oson afora tin apostoli, afoy sou dinoun ena e-mail gia na epikoinoniseis mazi tous gia ektos amerikis apostoles.I apantisi tous itan oti mexri stigmis den dexontai paraggelies ektos amerikis kai iaponias.Ostoso eipan pos mporousa na afiso ta stoixeia mou, ayta…

gorgonitsa

@nemesi : Όντως σκίζει στο εξωτερικό και παντού έχει καλές κριτικές, Έστειλα κ εγώ mail στην εταιρεία, περιμένω απάντηση. Προσωρινά φαίνεται πως η μόνη λύση είναι το ebay.com. I’ll keep u informed!

Nemesi

Thanks! Pantos apo to e-bay den me vlepo na to agorazo dioti to site einai entelos anaksiopisto

katerina

pedia kai ego endiaferome gia to Clarisonic Skin Care Brush ime ellada kai den ksero pos tha to proimitheuto . mono meso ebay ginete . to exei agorasi kanis ?

Fedra

Κι εγω δοκιμασα καθε δυνατο τροπο να το αποκτησω (ολα τα sites, amazon,ebay clarisonic) αλλα παντα η ιδια απαντηση. Στελνουν μονο στην Αμερικη!! οχι στην Ευρωπη. Οποτε ζητησα σε εναν φιλο μου που μενει εκει να μου το παραγγειλει και ετσι το αποκτησα. Αξιζει! Ενα θα σας πω… εκει που πηγαινα για καθαρισμο προσωπου καθε μηνα (λιπαρο δερμα γαρ!) τωρα παω καθε 3 μηνες και αν!

gorgonitsa

τουλάχιστον χαίρομαι που πρότεινα κάτι που αξίζει!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]