Νokia 108 και Nokia 108 Dual SIM

Η Νokia παρουσίασε δύο νέα προσιτά camera phones, το Νokia 108 και το Nokia 108 Dual SIM. Ιδανικά για όσους αγοράζουν πρώτη φορά camera phone, οι δύο νέες συσκευές προσφέρουν πλήθος επιλογών. Το Νokia 108 επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν και να καταγράφουν βίντεο, βοηθώντας τους να κρατήσουν σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Το Νokia 108 προσφέρει νέες mobile εμπειρίες σε χαμηλή τιμή. Διαθέτει ενσωματωμένη VGA κάμερα, MP3 player, FM radio, το γνωστό παιχνίδι Snake, πολλαπλές ειδοποιήσεις και φακό για να ψυχαγωγούνται οι χρήστες. Με χρόνο αναμονής μέχρι 31 μέρες για το Νokia 108 Single SIM και 25 μέρες για το Νokia 108 Dual SIM, οι συσκευές αποτελούν ιδανικές και ιδιαίτερα αξιόπιστες επιλογές σαν back-up τηλέφωνα για περιστασιακή ή επείγουσα χρήση.

Η Dual SIM έκδοση του Nokia 108 επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν την κάρτα SIM που θα χρησιμοποιήσουν όταν θα πραγματοποιήσουν μια κλήση ή θα στείλουν ένα μήνυμα, βοηθώντας τους να ελέγχουν το κόστος και να διατηρούν τη σύνδεση τους στα δίκτυα των διαφορετικών παρόχων, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα.

Το Νokia 108 και το Νokia 108 Dual SIM θα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο, άσπρο και μαύρο χρώμα ενώ θα ακολουθήσουν και οι συσκευές σε κίτρινο και κυανό χρώμα. Το Νokia 108 και το Νokia 108 Dual SIM αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2013.

Νokia 108, Νokia 108 και Nokia 108 Dual SIM

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

Προσοχή παιδιά το bluetooth της συσκευής είναι ΜΟΝΟ για ανταλλαγή δεδομένων με άλλες συσκευές(πχ φωτογραφίες) και ΟΧΙ για να συνδέεται ακουστικό bluetooth. Δυστυχώς την πάτησα αλλά ευτυχώς αλλάχτηκε με το ΝΟΚΙΑ 112.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.