Τα iPhone X, iPhone 8 & iPhone 8 Plus έχουν υποστήριξη γρήγορης φόρτισης

iPhone X, iPhone 8 & iphone 8 Plus quick charge, Τα iPhone X, iPhone 8 & iPhone 8 Plus έχουν υποστήριξη γρήγορης φόρτισης

Τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus ανακοινώθηκαν επίσημα εχθές το βράδυ με την Apple να επικεντρώνεται σε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έχει βάλει στις ναυαρχίδες της. Ένα από τα features, στα οποία δεν στάθηκε πολύ, αλλά περιμέναμε για καιρό, είναι η γρήγορη φόρτιση.

Η Apple ακολουθεί το παράδειγμα άλλων κατασκευαστών και εκτός από ασύρματη φόρτιση ενσωματώνει στα νέα μοντέλα υποστήριξη Fast-charging. Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει στο 50% σε μόλις 30 λεπτά, ενώ τα παλαιότερα μοντέλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

Για την διάρκεια της μπαταρίας, η Apple αναφέρει ότι το iPhone X έχει διάρκεια έως και 2 ώρες μεγαλύτερη από το iPhone 7, δίνει Talk time έως 21 ώρες, Internet use: 12 ώρες, Video playback: 13 ώρες, Audio playback: 60 ώρες.

Η μπαταρία του iPhone 8 διαρκεί περίπου το ίδιο με του iPhone 7, δίνει Talk time: έως 14 ώρες, Internet use: 12 ώρες, Video playback: 13 ώρες, Audio playback: 40 ώρες.

Το iPhone 8 Plus έχει την ίδια διάρκεια μπαταρίας με το iPhone 7 Plus δίνοντας Talk time: έως 21 ώρες, Internet use: 13 ώρες, Video playback: 14 ώρες, Audio playback: 60 ώρες.

iPhone X, iPhone 8 & iphone 8 Plus quick charge, Τα iPhone X, iPhone 8 & iPhone 8 Plus έχουν υποστήριξη γρήγορης φόρτισης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιωτης

Δεν άκουσα κάτι τέτοιο στην παρουσίαση… Μονο για ασύρματη φόρτιση μίλησαν.
Εκτός και αν δεν το άκουσα απ την βαρεμαρα της παρουσιασης

gthebest

Η μπαταρία δεν μπορούν να μας πουν πόσα mAh είναι ; Μυστικό το χουν ;

billl

καινοτομια για αλλη μια φορα
και να φανταστω ο φορτιστης για γρηγορη φορτιση δεν ερχετε με το κινητο αλλα τον αγοραζεις στην τιμη των 99,99$?

Alekspara

Δεν γράψατε όμως ότι πρέπει να πάρεις ξεχωριστό φορτιστή και ξεχωριστό καλώδιο tupe C – lightning… Άλλο ένα 80-100αρι έξτρα!!

NtinosMD

Δεν σταθηκαν καθως μαλλον δεν θα ειναι και out-of-the-box … κατι σαν την γρηγορη φορτιση του ipad pro που θελει εξτρα φορτιστη του macbook. Βαλε αλλο ενα 50ευρω λοιπον επιπλεον αν θες fastcharge!Παντως η μπαταρια του x ειναι γελοια…. συγκρινεις την top premium συσκευη σου με την entry premium συσκευη σου του προηγουμενου ετους σε μπαταρια;

stelioz78

συγκινητικο πραγματικα,μετα απο 5 χρονια στο αντροιντ γρηγορη φορτιση και ασυρματη φορτιση ερχονται στο iphone.συγκνινηθηκα τοσο πολυ που θα χτυπησω 2 πιτογυρα χωρις τζατζικι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i