Το 2018 θα πουληθούν 120 εκ. tabletόφωνα σύμφωνα με τη Juniper

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Juniper, το 2018 θα πουληθούν 120 εκ. tabletόφωνα, smartphones με μεγάλη οθόνη παρουσιάζοντας αύξηση 500% σε σχέση με τα 20 εκ. που πουλήθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε. Οι περιοχές που αναμένεται να διατεθούν τα περισσότερα είναι η Ανατολική Ασία και η Κίνα όπου παρουσιάζεται μεγάλη αύξηση στη ζήτηση.

Phablets 2018 Juniper, Το 2018 θα πουληθούν 120 εκ. tabletόφωνα σύμφωνα με τη Juniper

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bgfd5

Γιατι ως γνωστο το μεγεθος μετραει…

sokel

από την στιγμή που υπάρχουν ταμπλετόφωνα με 5+ ιντζες με 4πυρίνες 2 γίγα ραμ με λιγότερα από 200 ευρώ με παράδοση στη πόρτα ποιος ο λόγος για μικρά;

JohnWave

Tαμπλετόφωνο θεωρώ όποιο κινητό είναι πάνω από το μέγεθος του LG G2. Βάσει της ψηφοφορίας και βάσει του δικού μου κοινωνικού περίγυρου , αυτήν την άποψη βλέπω ότι τη συμμερίζεται και ο περισσότερος κόσμος. To LG G2 έχει μεν οθόνη 5.2 αλλά τα bezels του είναι τόσο περιορισμένα που συγκρατούν το μέγεθος σε οριακά σημεία ώστε να μπορείς να το λες κινητό.Με άλλα λόγια θεωρώ πως κριτήριο δεν είναι η οθόνη αλλά το ύψος και το πλάτος ολόκληρης της συσκευής. Xαρακτηριστικό παράδειγμα , το Xperia Z1, που ενώ έχει 5άρα οθόνη αντί των 5.2 του G2, είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το G2.

Προσωπικά θεωρώ απίθανο να αγοράσω ποτέ tableτόφωνο.Θα μου δίνει οθονάρα αλλά δεν θα με βολεύει στο χειρισμό πράγμα που είναι σημαντικότερο για μένα ακόμα και από την οθόνη.Θα μείνω σε κινητά των 4.7-5.0 ιντσών.

konstantine73

Και πολυ καλα θα κανουν να πουλήθουν….ο κοσμος αρχιζει πλεον να εξοικειωνεται με τις μεγαλες οθονες, και το μεγαλο πλεονεκτημα που δινουν αντισταθμιζουν τον ογκο τους. Προσωπικα σαν χρηστης note2 δεν μπορω να διανοηθω κατι λιγοτερο απο 5.5 ιντσες….ακομη και αυτες μου φαινονται λιγες. Ιδανικο για μενα ενα 6αρι στο χαλαρο με ελαχιστο μπεζελ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.