Το S Pen του Galaxy Note 9 και οι λειτουργίες του

s pen galaxy note 9 λειτουργίες, Το S Pen του Galaxy Note 9 και οι λειτουργίες του

Το S Pen φαίνεται πως θα διαθέτει νέες λειτουργίες οι οποίες αποκαλύπτονται στο firmware του Galaxy Tab S4, κάνοντάς το πιο ξεχωριστό από ποτέ, εντείνοντας την αναμονή για την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου και το τι νέο ετοιμάζει η Samsung.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, μέσα από τις όποιες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει, είναι ότι με το S Pen θα συνδέεται με τη συσκευή μέσω Bluetooth και θα μπορούμε να ελέγχουμε την αναπαραγωγή μουσικής, να χρονομετρούμε τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια μιας άσκησης αλλά και να εκτελούμε άλλες λειτουργίες οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν άγνωστες για το S Pen.

Χρήστες των XDA forums κατάφεραν να μπουν στα ενδότερα του AirCommand App στο firmware του Galaxy Tab S4 και να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Οι χρήστες του Note 9 θα μπορούν πλέον να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους μέσα από το πενάκι ενώ αυτό δεν είναι τοποθετημένο στη συσκευή, θα μπορούν να ενεργοποιούν λειτουργίες που θα αντιστοιχούν σε μονό ή διπλό πάτημα του κουμπιού στο S Pen αλλά και επιπλέον λειτουργίες όταν είναι ενεργοποιημένες ορισμένες εφαρμογές.

Επιπλέον, έχοντας το S Pen εκτός Note 9 θα μπορούμε να κάνουμε λήψεις φωτογραφιών με το πάτημα του κουμπιού στο S Pen ενώ είναι ενεργή η εφαρμογή της κάμερας. Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να κρατάμε τη συσκευή σταθερή και με το πάτημε του κουμπιού στο S Pen να τραβάμε φωτογραφία με τις κύριες ή τη selfie κάμερα.

Για την επιβεβαίωση όλων αυτών των χαρακτηριστικών θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9 για να δούμε πως έχει σκεφθεί να αξιοποιήσει η Samsung το S Pen και το κατά πόσο θα αποκτήσει ένα σημαντικότερο ρόλο από το να είναι απλά ένα πενάκι.

s pen galaxy note 9 λειτουργίες, Το S Pen του Galaxy Note 9 και οι λειτουργίες του

s pen galaxy note 9 λειτουργίες, Το S Pen του Galaxy Note 9 και οι λειτουργίες του

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Το θέμα είναι θα πάρουμε κάποια χαρακτηριστικά από τις νέες λειτουργίες εμείς οι κάτοχοι των Note8?

Λευτερης

Δε νομίζω να παρει το Note 8 τις λειτουργίες αφου απαιτουν Bluetooth στο πενακι

kostas

Μπα δε νομιζω να γινει καμια αναβαθμιση για το S pen του Note 8

Fanis

Καφέ θα φτιάχνει;;;

Petros

Η σειρά note ειναι ανευ ανταγωνισμού σαν πακέτο

NtinosMD

Φιλε Θωμα οχι δε θα τ χει το 8αρι καθως οπως τ αναφερει θα ειναι συνδεδεομενο κεσω bluetooth , ωστε να χρησιμοποιουντε αυτες οι λειτουργιες. Embrace for price tag-impact…

Giannisanag

Αυτη ήταν είναι και θα είναι η πιο πλούσια σε δυνατότητες σειρά κινητών στον κόσμο. Είχα την ασύγκριτη ευτυχία να έχω note 3 και 4 και τις δυνατότητές που είχαν-ειδικά το 3 σε σχέση με τον ανταγωνισμό του 2013 που παρουσιαστηκε-τις ζήλευαν ναυαρχίδες ένα και δύο χρόνια αργοτερα.

Γιώργος Κ.

Πολύ χρήσιμα αυτά τα πράγματα αν και όχι ιδιαίτερα αξιοποιήσιμα. Αυτό που ζητάμε όμως εμείς, οι κάτοχοι note 8, είναι τουλάχιστον 4000 μπαταρία, καλύτερη διαχείριση αυτής, στέρεο ηχεία και καλύτερο samsung experience. Το να ζήτησουμε χαμηλότερη τιμή θα μας κάψει ο Θεός της τεχνολογίας οπότε ας έχει τα παραπάνω για να δικαιολογεί έστω αυτή τη φορά τα ιδιαίτερα πολλά (fail) λεφτά που ζητάει η εταιρεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.