Η Samsung θα δώσει τον in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων και στη νέα σειρά Α;

samsung in-display αισθητήρας σειρά Α, Η Samsung θα δώσει τον in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων και στη νέα σειρά Α;

Η Samsung σκοπεύει να ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη όχι μόνο στο πολυαναμενόμενο Galaxy S10 αλλά και στη νέα σειρά A που αναμένεται να ανακοινωθεί κι αυτή το 2019.

Τα νέα αυτά δείχνουν ότι τα σχέδια της εταιρείας για τοποθέτηση του αισθητήρα στο πλάι όπως στο Samsung Galaxy A7 θα εγκαταλειφθούν εντελώς κι αυτό λόγω συμφωνίας που έχει συνάψει η Samsung με την κινεζική εταιρεία Aegis που κατασκευάζει in-display αισθητήρες.

Οι συγκεκριμένοι αισθητήρες όμως θα είναι πιο “απλοί” από τους ultrasonic που έχουμε δει μέχρι τώρα διάφορες εταιρείες να τοποθετούν στα μοντέλα τους κι αυτό για να διατηρηθεί η τιμή της σειράς A 2019 σε χαμηλά επίπεδα. Οι ultrasonic αισθητήρες προορίζονται για τα κορυφαία μοντέλα που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία μέσα στο 2019, τα Galaxy Note 10 και Galaxy S10.

Άγνωστο παραμένει ποια μοντέλα της σειράς A θα έχουν in-display αισθητήρα αλλά και το πότε αυτά θα κυκλοφορήσουν αλλά, ως γνωστόν, η Samsung συνηθίζει να ανακοινώνει μοντέλα της σειράς A περίπου ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση της σειράς S.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.