360 N7: Το επόμενο smartphone με triple κάμερα έρχεται κι αυτό από την Κίνα

360 N7, 360 N7: Το επόμενο smartphone με triple κάμερα έρχεται κι αυτό από την Κίνα

Το 360 N7 θα είναι εκτός απροόπτου το επόμενο smartphone με triple κάμερα, το οποίο μας έρχεται και αυτό από τη μακρινή Κίνα, από ένα μικρότερο τουλάχιστον σε όνομα κατασκευαστή. Τελικά, από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε πρώτη η Huawei!

Το 360 N7 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 8 Μαΐου από την 360 Mobiles. Η πρώτη φωτογραφία του νέου camera phone που διέρρευσε στο Weibo αποκαλύπτει το τριπλό σύστημα φακών της κύριας κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ οι ανεπίσημες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του δηλώνουν ότι δεν πρόκειται για smatphone από το πάνω ράφι, όπως το Huawei P20 Pro.

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κανένα χαρακτηριστικό για το σύστημα φακών της κάμερας. Πλην αυτής, η φωτογραφία στο πίσω μέρος αποκαλύπτει το dual-tone LED flash και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Το 360 N7 θα βασίζεται στο octa-core Helio P60 SoC της MediaTek σε συνδυασμό με Mali-G72 MP3 GPU, και μπορεί να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 4GB και 6GB RAM. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το σκορ που έπιασε στο benchmarking site AnTuTu ήταν 133810 μονάδες.

Τέλος, σύμφωνα με τις φήμες το νέο μοντέλο θα υποστηρίζει λειτουργία ασύρματης φόρτισης και αναμένεται να ανακοινωθεί με μπαταρία ίσης τουλάχιστον χωρητικότητας με του προκατόχου στα 5000mAh.

360 N7, 360 N7: Το επόμενο smartphone με triple κάμερα έρχεται κι αυτό από την Κίνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Λ

Ε λοιπόν ορίστε φαγωθηκατε όλοι με τις κατακόρυφες κάμερες ορίστε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.