Apple: iPhone SE η τελική ονομασία του 4ιντσου iPhone;

Ο Μάρτιος πλησιάζει και λέγεται ότι είναι ο μήνας που θα δούμε ανακοινώσεις από την Apple σε event που θα πραγματοποιήσει ασύμφωνα με κάποιους στις 15 Μαρτίου, ενώ άλλοι αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία την 22η Μαρτίου.

Η σημαντικότερη ανακοίνωση που περιμένουμε είναι εκείνη του 4ιντσου iPhone. Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε iPhone 5se, είχε ακουστεί το iPhone 7c και iPhone 6c. Όμως σύμφωνα με νέο report, κανένα από αυτά δεν ισχύει και το μικρό iPhone της Apple θα αποκαλείται iPhone SE και βγαίνει από το “Special Edition”, σύμφωνα πάντα με τις πηγές.

Αν οι πληροφορίες είναι αληθινές, τότε αναρωτιόμαστε πως θα ονομαστεί ο διάδοχός του iPhone SE2, iPhone SEs, The New iPhone SE; Όπως και να έχει αυτή θα είναι η πρώτη φορά από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, που η Apple μπορεί να μην χρησιμοποιήσει νούμερο στην ονομασία.

Το iPhone SE εξωτερικά λέγεται ότι θα μοιάζει με το iPhone 5s, όμως θα δανειστεί χαρακτηριστικά από το iPhone 6s (A9 SoC με M9 co-processor, Touch ID, NFC, Apple Pay, Live Photos, 16GB/64GB εκδόσεις κλπ). Η τιμή του θα είναι κοντά στο iPhone 5c.

Στην ανακοίνωση του Μαρτίου περιμένουμε το 9.7 ιντσών iPad Pro αναφέρεται ότι θα έρθει στη θέση του iPad Air 3, αλλά και το Apple Watch με μικρές βελτιώσεις.

Διαβάστε επίσης: iPhone 5se: Τι αλλαγές δείχνουν τα σχέδια που διέρρευσαν
iphone 5se, Apple: iPhone SE η τελική ονομασία του 4ιντσου iPhone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Ασχημούλικο όνομα..
Όπως επίσης και δεν παίζει να βγει διάδοχός του και να έχει κάποιο νούμερο ή γράμμα από πίσω. Τραβιέται πολύ το όνομα…
Τουλάχιστον θα έχει και την ram του 6S;
Προσωπικά δεν θα ξαναγυρνούσα σε κινητά κάτω των 5 ιντσών αλλά σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που θα το αγοράσουν.

giannogeorge

Ό, τι και να λέμε για το iPhone 5C, επειδή το είχε πάρει ο φίλος μου, ήταν πάρα πολύ καλό και το πλαστικό εξαιρετικό. Μου το έδωσε στην πορεία αφού μεταπήδησε στο 6 αλλά πάνω από λίγες μέρες δεν μπόρεσα να το κρατήσω.. Δεν το ‘χω με την καμμία..

Γενικά ήθελα να πω ότι έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά η Apple και καλά κάνει και βρίσκει κενά στην αγορά. Κάποιοι χρήστες iPhone θέλουν μικρότερη συσκευή αλλά με νέα χαρακτηριστικά και πιστεύω ότι αυτούς θα τους “πιάσει”, εφόσον βέβαια θέλουν να μείνουν σε iOS.

alien

Oσο ζούσε ο τιτανομέγιστος Steve Jobs η apple καινοτομούσε .Τα i phone 3g ,4 kαι 4s έχουν γράψει ιστορία .Τωρα κατι i phone 5c kai plus και μαλακιες που βγαίνουνε είναι για πέταμα

Minas

Αυτό θα πάει άκλαφτο, οι οθόνες έχουν μεγαλώσει και η τάση έρχεται από το Android. Αυτή τη στιγμή η Apple ακολουθεί, δεν πρωτοπορεί όπως κάποτε και το να βγάζει ένα κινητό σε αυτές τις ίντσες, το οποίο θα ειναι και σχετικά ακριβό, μόνο αποτυχία προμηνύει.

Κώστας Ζ.

@Kostas B,όπως το’πες….εγω δεν θα ξαναπηγαινα σε συσκευή των 5 και ανω ιντσων…ουτε και σε iOS θα πηγανα απο την αλλη γιατι δεν με βολεύει καθόλου. ..
@alien θα συμφωνήσω….το 4s παραμένει για μενα το ομορφότερο κινητό που εχει υπάρξει-μαζι με το Ζ1c (αν ηταν και λιγο πιο ελαφριά τα ρημαδια…)

Γιώργος

Η πιο καλή ονομασία θα ήταν iphone TE απο το Thima Edition.

anergos13

Και για την promo καμπανια Γιωργος Τσαλικης…SE SE SE….!!!!

alien

to ekapses hahahaha

azriel84

Οι έρευνες σοβαρών εταιριών δείχνουν πως το 30% των iPhone χρηστών (και είναι αρκετά εκατομμύρια αυτοί) έχουν μείνει με iPhone 4 ιντσών δηλαδή 5S και πίσω. Προφανώς τους βολεύει το μέγεθος γι’αυτό δεν μεταπήδησαν 2.5 χρόνια τώρα στα μεγαλύτερα μοντέλα. Προφανώς τους βολεύει και το iOS γι’αυτό και δεν πήγαν σε Android ή κάτι άλλο και έμειναν με το iPhone 5S και πίσω. Η κίνηση της Apple έχει το απόλυτο νόημα δεδομένων των αριθμών και των στατιστικών. Το 5C απέτυχε γιατί ήταν ένα πλαστικό iPhone 5 και τίποτα άλλο σε αντίθεση με το SE που όπως φαίνεται θα είναι ένα iPhone 6S με μικρότερη οθόνη και χωρίς 3D touch. Αν πιάσουν αυτό το κοινό που έχει μείνει με συσκευή 3ετίας και πίσω και αναβαθμίσουν σε SE, τα έβγαλαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.

Αλλά ναι, η Samsung πχ μπορεί να έχει κινητά από 3.5″ μέχρι 5.7″ ίντσες χωρίς θέμα, η Apple που θα έχει 4″, 4,7″ και 5.5″ είναι lame…

Ιωάννης jb

azriel84.. Μα καλά τώρα τα θέλεις και τα λες ή σου ξεφευγουν??
Το ενδεχόμενο να μην έχουν για πέταμα 700 ευρώ αυτοί όλοι ή εστω οι μισοί απο αυτούς δε σου πέρασε απο το μυαλό??
Καλά κάνει και βγάζει μικρό iphone αλλά αυτοί που θα το αγοράσουν θα είναι λίγοι.. ένα πολύ μικρό ποσοστό τις αγοράς…

Κώστας Ζ.. Αν βγάλει η sony ένα κινητό σαν το z1 compact (4,3 ιντσες) με πολύ βελτιωμένα περιθώρια και κορυφαία χαρακτηριστικά το πήρα για πλάκα!!!!

azriel84

@Ιωάννης jb

Εσένα σου ξεφεύγουν μάλλον. Τα 700€ από που βρέθηκαν αρχικά; Γιατί όχι ένα ακόμα αόριστο 800€ ή και 900€; Χέστηκε η Apple για την Ελλάδα, την αγορά των ΗΠΑ και της Κίνας θέλουν να πιάσουν, εκεί είναι τα φράγκα και η τιμή δεν θα ξεπεράν τα 500$ αναξαρτήτως του τι γίνεται στην Ε.Ε. και ανεβαίνει η τιμή σε Ευρώ.

Επίσης γράφω “Αν πιάσουν αυτό το κοινό…” θα φανεί αν αυτή τους η κίνηση είναι σωστή ή όχι. Αν εσύ τώρα το έχεις προεξοφλήσει πως αυτοί που θα το αγοράσουν θα είναι πολύ λίγοι, άντε με το καλό και στην Goldman Sachs να τους κάνεις αναλύσεις.

Κώστας Ζ.

@Ιωάννης jb, πήγαινε τσίμπα το Ζ5 κομπακτ, αν δεν σε ενοχλει το πλαστικο…συμβουλή μου, μην αγοράσεις βαρυ κομπακτ τηλέφωνο γιατι θα σου σπάσει παρα πολυ εύκολα όπως μου έσπασε και εμένα…Καλά εκανε (για εμενα) η Sony που τα επομενα κομπακτ τα εφτιαξε πλαστικα και ελαφρύτερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.