4Κ ανάλυση στα 60fps για το Xiaomi Pocophone F1

Pocophone F1, 4Κ ανάλυση στα 60fps για το Xiaomi Pocophone F1
Η ομάδα της Xiaomi ετοιμάζει πακέτο αναβάθμισης για το Pocophone F1, το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την απόδοση της κάμερας καθώς και την κατανάλωση της μπαταρίας.
Η κάμερα στο Pocophone F1 συνεχίζει να βελτιώνεται. Η αναβάθμιση που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες θα προσθέσει τη λειτουργία slow-motion στα 960fps και η ίδια ενημέρωση θα επιτρέψει τη νυχτερινή λειτουργία του smartphone της Xiaomi. Η ομάδα που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του update, εργάζεται επίσης για την ενεργοποίηση της λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps. Η τελική έκδοση αυτής της ενημέρωσης έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο. Η φωτογραφική μηχανή του Poco υποστηρίζει αρχικά μόνο εγγραφή βίντεο στα 30fps (σε ανάλυση 2160p και 1080p). Η πρώτη ενημέρωση επίσης υπόσχεται να βελτιώσει την απότομη κατανάλωση της μπαταρίας κατά τη χρήση και να λύσει τα περισσότερα προβλήματα από αυτά που έχουν αναφέρει οι χρήστες.
Το Pocophone F1 στερείται Widevine L1, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταδώσει βίντεο ποιότητας Full HD από το Netflix και με αυτό τον τρόπο χάνει πιθανόν μέρος της συμπάθειας του κόσμου. Η ομάδα συνεργάζεται με ειδικούς για το θέμα, αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πιθανό είναι να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού το Widevine δεν μπορεί να ενημερωθεί εκ των υστέρων.
Μένει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη ενημέρωση για να δούμε πόσο πολύ θα διαφέρει η απόδοση της κάμερας καθώς και της μπαταρίας σε σχέση με σήμερα.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Αυτά τα πράγματα έπρεπε να τα έχει δώσει από όταν βγήκε η συσκευή
Τώρα που είναι οι χρήστες beta testers είναι αργά
Πολλοι ξενερωσαν με αρκετά τέτοια θέματα που έχει η συσκευή

George

Εγώ αντίθετα θαυμάζω αυτήν την απόφαση της xiaomi να προσθέσει σημαντικές λειτουργίες με update που άλλες εταιρείες δεν θα το έκαναν , θα έβγαζαν άλλο, καινούριο μοντέλο με αυτά τα features για να ‘αρπάξει’ και άλλα.

ΚώσταςD.

@George θα συμφωνήσω μαζί σου μιας και μιλάμε για κινητό των 300€ στο Σκρουτζ (απ’ έξω πολύ λιγότερα) και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το poco f2…!!!!

Νικος

Εγγραφη στα 1080p 60 fps εχει το Pocophone?

ΚώσταςD.

@Νικος Απ’ ότι λέει και το άρθρο μόνο 30fps και στο gsmarena το ίδιο είδα. Τώρα αν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση ας μας πει κάποιος που το έχει…

Νικος

Το να εχει εγγραφη 60fps σε 4Κ και και οχι σε 1080p μου φενεται παραξενο..Πολυ παραξενο…60fps σε 4Κ ειναι πολυ δυσκολοτερο καθως χρειαζονται πιο πολλοι ποροι…Δηλαδη lol αν δεν βαλουν 1080p 60fps

ΚώσταςD.

@Νικος λογικά με την αναβάθμιση λογισμικού θα έχει και 60fps στο fhd…

Κινητομανής

Με το 4G+ στα ευρωπαϊκά δίκτυα θα διορθώσει τίποτα, ή μπα;

Chris

280 ευρώ τούμπανο συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά και κοιτάμε μην δεν έχει 4κ @60 και 4g+ για να έχουμε απίστευτες ταχύτητες για τα 2 gb το μήνα στην καλύτερη. Ότι ας πούμε το σάπιο honor 8x έχει 4k 60 fps και 4g+.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.