Mugen, Κατασκεύασε μπαταρία 6500mAh για το Samsung Galaxy Note 3

Μήπως η – μεγάλη ομολογουμένως – μπαταρία του Samsung Galaxy Note 3 δεν σας είναι αρκετή; Ο κατασκευαστής Mugen, προσφέρει μία μπαταρία 6500mAh (HLI-N9005XL) που διαρκεί περίπου 2.3 φορές περισσότερο από την εργοστασιακή μπαταρία του Samsung Galaxy Note 3.

Βεβαίως το πλεονέκτημα της μεγάλης αυτονομίας, δεν έρχεται χωρίς… θυσίες. Έτσι, θα πρέπει να ξεχάσετε τον κομψό σχεδιασμό του Galaxy Note 3, αφού είναι αρκετά παχύτερη.

Μάλιστα, η μπαταρία έρχεται με ένα ειδικό πίσω κάλυμμα για το Samsung Galaxy Note 3, σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό, ώστε να αντικαταστήσετε το εργοστασιακό με αυτό του τρίτου κατασκευαστη. Το κόστος της μπαταρίας των 6500mAh της Mugen είναι $98,5 και η διάθεση της θα ξεκινήσει από τις 6 Δεκμεβρίου. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε το σχετικό unboxing video που έχουμε πραγματοποιήσει για το Samsung Galaxy Note 3 πατώντας εδώ, καθώς και το video hands-on μας εδώ.

Samsung Galaxy Note 3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Mugen, Mugen, Κατασκεύασε μπαταρία 6500mAh για το Samsung Galaxy Note 3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris S

Απο που θα την αγοράζουμε;;

Darth

@ Aris S ebay

tiamat

νομιζω ειναι περιττο να κανεις το λεπτο note παχυ απο τη στιγμη που ολα τα samsung ανοιγουν ευκολα και μπορεις παντα να εχεις μια μπαταρια φορτισμενη καβατζα στο τζιν σου η’ μεσα στο αμαξι

#darth απο σενα ζηλεψα και εβαλα φατσουλα εικονιδιο και γω χαχα!!

Darth

@tiamat xd εγώ εχω ένα άπληστο γουρουνάκι :p και εσύ απο gravatar βλέπω :p

Αris S

Eυχαριστώ Darth! Θα δούμε..
Πάντως το “6500mAh” ακούγεται πολύ καλό!

dom

@tiamat , οταν ειδα το ποστ σκεφτηκα omg 6500mAh μπαταρια τελειο και μολις ειδα το comment σου σκεφτηκα δικιο εχει τι βλακια μπαταρια ειναι 😛

j

@Darth πως βάζουμε φατσούλα???

tiamat

#darth εμενα ειναι ενας βατραχος που ακουει ισραηλινη psychedelic trance με μαιμου ρειμπαν γιατι τα οκλει του τα χασε σε rave party 😛

# j και γω ιδεα δεν ειχα,απο κωστα εμαθα και τον ευχαριστω πολυ που μου εδειξε. κανεις εγγραφη σε αυτο το site με το ιδιο email που χρησιμοποιεις και στο techblog και βαζεις οτι εικονιδιο θελεις.

https://el.gravatar.com/

Versavel

Δηλαδή η Mugen μπορεί και κατασκευάζει μεγάλες μπαταρίες για smartphones…
Οι μεγάλες εταιρίες των smartphones γιατί τάχα δεν μπορούν;
Και αν δεν μπορούν, γιατί δεν συνεργάζονται με την mugen ώστε να τις κατασκευάζει αυτή για λογαριασμό τους;
Γιατί πολύ απλά όλοι σχεδόν εμείς οι πελάτες ‘ψαρώνουμε’ με τις οθόνες και τους επεξεργαστές και ξεχνάμε την αυτονομία…

Darth

@Versavel αν δνε πρόσεξες μπαταρία δεν είναι μόνο μεγάλη σε χωρητικότητα (διπλή) αλέα και σε μέγεθος και εκεί διπλή είναι)

πανος.λαστ

γενικα αυτη η εταιρεια φτιαχνει θηρια μπαταριες με κοστος την εμφανιση ομως!

Αποστόλης Ρόδος

Η συσκευή όντως γίνεται χάλια οπτικά με τετοιες μπαταρίες… Προσωπικά το θεωρώ και υπερβολικό εκτός αν πηγαίνεις, να στήσεις σκηνή για καμια βδομάδα μακρυά απο τον πολιτισμό… αλλά και εκεί όλα λύνονται με δευτερη μπαταρία και φορτιστή αυτοκινητου.
Μπορείς να βρεις μια μπαταρία λίγο μεγαλύτερη που να μη το παχαίνει τόσο αντιαισθητικά το κινητό και να κάνεις τη δουλειά σου.
Βέβαια περι ορέξεως…

Νίκος

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τηλέφωνα -πλέον- εκτελούν πολλές λειτουργίες. Υπάρχουν χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για διάφορες μετρήσεις, οι οποίες θα έχουν μεγάλη και συνεχή διάρκεια, χωρίς δυνατότητα διακοπής. Αντί λοιπόν ο χρήστης να κουβαλάει και δεύτερη συσκευή για να κάνει την δουλειά του, χρησιμοποιεί μια μεγάλη μπαταρία.

Προσωπικά γνωρίζω χρήστη S4, που χρειαζόταν να καταγράφει δεδομένα για τουλάχιστον 18 ώρες & έπρεπε να μεταφέρει όσο γίνεται λιγότερα αντικείμενα. Με την εργοστασιακή μπαταρία αυτό ήταν αδύνατο. Αγόρασε μια μεγάλη μπαταρία (https://zerolemon.com/product/zerolemon-samsung-galaxy-s4-7500mah-extended-battery-white-extended-tpu-protection-case/) & έκανε την δουλειά του!

(Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και μεγαλύτερη μπαταρία για το ΝΟΤΕ 3: https://zerolemon.com/product/zerolemon-samsung-galaxy-note-3-10000mah-extended-battery-with-nfc-zeroshock-shockproofdustproof-rugged-case/)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.